“Amaizin” kokoscreme: kokosmælk på den gode måde

Du kender måske kokosmælk på dåse fra supermarkederne. Det består overvejende af kokosnød tilsat vand. Men det er ikke nødvendigt at importere blikdåser og vand fra fjerne lande for at få kokosmælk.

Amaizin Creamed Coconut” består af økologisk, tørret kokosnød (kokosfløde). Det ligner kokosfedt, men er mere fast i konsistensen. Ved at tilsætte 2 dele varmt vand til 1 del “Amaizin” kokoscreme får du et produkt, der nogenlunde svarer til kokosmælk på dåse. En pakke Amaizin kokoscreme på 200 gram svarer således til 600 gram kokosmælk, og er dermed også et økonomisk fordelagtigt alternativ til kokosmælk på dåse.

“Amaizin” kokoscreme har en fyldig og sød kokossmag. Det bruges i nogle asiatiske retter, hvor det bl.a. tilsættes i sauce til kylling mm. Det anvendes også i drinks og i veganske desserter, is og kage, hvor det tilfører en lækker og fyldig smag, der kan erstatte mælkeprodukter. Prøv det f.eks. som erstatning for flødeskum på æblekage. Se opskrift på vegansk æblekage her. Se opskrift på kokos-banan-is her.

Bestil din Amaizin kokoscreme her.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*