Blonde Chlorella – den alsidige super food

Chlorella har normalt en intens grøn farve og en kraftig smag af chlorofyl, der er planters grønne farvestof. Chlorella er særdeles næringsrig med næsten 60% protein og mange andre gode næringsstoffer. Men pga. smagen og en tendens til at misfarve alt hvad det kommer i berøring med, er der grænser for, hvor man anvender chlorella.

Men nu er det danske firma Biotrino begyndt at dyrke chlorella i rustfri ståltanke uden lys. Uden lys dannes ingen chlorofyl. Derfor får denne chlorella en lys-blond farve og en lækker, mild umani-smag. Den kan tilsættes i praktisk taget alle retter, hvor man ønsker at tilføre ekstra næring og opnå en lækker umani-smag. Prøv den som drys på morgenmad, i smoothies, salater, supper, saucer, is, desserter, brød, kager mm. Få inspiration til spændende opskrifter med Blonde Chlorella fra Biotrino her.

Blonde Chlorella produceres i Danmark på det tidligere Usserød Bryggeri i Hørsholm nord for København. Det er iværksætteren Søren Hedegaard, der har etableret Biotrino og startet produktionen op.

Læs mere og bestil Blonde Chlorella her.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*