Din hovedpude kan give nakkesmerter

David Wolfe har lige udsendt et nyt videoklip med banebrydende helse-tips om jordforbindelse og hovedpuder. Du får essensen her:

I frostvejr bliver luften ofte meget tør, hvilket giver større ophobning af statisk elektricitet. Statisk elektricitet er den væsentligste årsag til nedsat immunforsvar – mere væsentlig end kost og livsstil! Bl.a. derfor er der større forekomst af forkølelse, influenza mm. i perioder med frostvejr. Statisk elektricitet undgås ved jordforbindelse. Man kan f.eks. sove på et særligt jordforbundet lagen.

At sove med hovedpude kan forårsage nakkesmerter, kæbesmerter mm. Ved at sove uden hovedpude, undgås uhensigtsmæssig bøjning af rygsøjlen. En anden ulempe ved hovedpuden er, at hovedet bliver løftet op, så hjertet skal arbejde hårdere om natten, for at forsyne hovedet med blod. Det er bedre at sove med hovedpuden under bagdelen og med benene hævet, så hovedet ligger lavere end resten af kroppen. Det forebygger gigt. Flagermus og opossum (et lille amerikansk pungdyr) sover med hovedet nedad, og er de eneste to pattedyr i verden, der aldrig får gigt. Tyngdekraften kan virke som en gift ved konstant pres på rygsøjlen, men tyngdekrakften kan omvendt virke som medicin ved simpelthen at hvile i en position med hovedet lavere end resten af kroppen, hvor rygsøjlen får lov til at blive strakt ud. Reference: David Wolfe

Hele dagen, når vi står eller sidder, trykkes rygsøjlen sammen. At tillade rygsøjlen at blive strakt ud om natten (og også gerne under en kort middagspause) kan være yderst gavnligt. Dette er behandlet mere indgående i Ole Larsens bog “Slut med hovedpine, rygsmerter og andre plager”.

"Slut med hovedpine, rygsmerter og andre plager" af Ole Larsen
“Slut med hovedpine, rygsmerter og andre plager” af Ole Larsen

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*