Hvorfor er Atlas-hvirvlen ikke på plads?

Atlasbehandling består kort fortalt i at sætte den øverste ryghvirvel – Atlashvirvlen – på plads. Denne øverste ryghvirvel, som hovedet hviler på, er hos langt de fleste mennesker drejet lidt bort fra sin rigtige position, hvilket kan klemme nerver og blodårer i rygsøjlen. Dette kan føre til alvorlige gener som rygsmerter, hovedpine, uens benlængde, ledsmerter og meget andet. Under behandlingen masseres denne hvirvel skånsomt på plads. Men hvorfor er denne hvirvel ikke på sin rigtige plads fra naturens side? Det har der været en del spekulationer om. For nylig fandt jeg en sandsynlig forklaring, der indtil videre kun er en teori: Fejlernæring!

For snart 80 år siden foretog den berømte amerikanske tandlæge Weston A. Price en omfattende international undersøgelse for at finde ud af hvordan forskellige folkeslags kostvaner påvirkede deres helbred. Han besøgte inuitter i det nordlige Canada, der med lethed kunne gå med 135 kg over længere afstande, folk 5500 meter oppe i Perus bjerge, der kunne vandre med 90 kg på ryggen uden problemer. Han besøgte også isolerede befolkningsgrupper i bl.a. Schweiz, Australien, Nordøst-Afrika og flere Stillehavsøer. Også befolkningerne i de større byer i disse dele af verden blev undersøgt. Fødevarer fra de forskellige steder blev sendt til USA og analyseret for indhold af vitaminer og mineraler.

Resulatet af alle disse undersøgelser kan groft opsummeres til at folk, der fik en traditionel, uraffineret kost, havde langt bedre helbred end dem, der var gået over til raffinerede fødevarer (hvidt mel, sukker, margarine og andre stærkt forarbejdede fødevarer). De traditionelle og uraffinerede fødevarer havde et indhold af vigtige vitaminer og mineraler, der var 5 – 50 gange højere end det, der blev fundet i raffinerede “fabriks”-fødevarer. Helbredsproblemerne forårsaget af raffineret kost var: Huller i tænderne, forkert tandstilling, smalle ansigter med for lidt plads til tænderne, smalle hofter (fødselsbesvær), forekomst af misdannelser som ganespalte, hareskår, klumpfod, mongolisme mm. Også mentale problemer, som f.eks. kriminalitet, viste sig som en konsekvens af raffineret føde.

Weston Price fandt også, at forældrenes kost før og under graviditeten var afgørende for deres børns helbred.

Hvis den dårlige raffinerede kost kan medføre så mange defekter, er det så ikke sandsynligt, at den også kan medføre, at atlashvirvlen kommer i den forkerte position?

For at bevise denne teori vil det blot være nødvendigt at undersøge om børn af folk, der lever af traditionel uraffineret kost, har atlashvirvlen i den korrekte position.

Kontakt Mia Zwer for spørgsmål om behandlingen og om den kan hjælpe dig på tlf. 32 51 07 88 eller Atlasprofilax@live.dk

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*