Hjælp til succesfuld uddannelse

Snart skal børn og unge igang i skolerne igen efter sommerferien. Det har været fremme i medierne, at en del unge opgiver deres uddannelse. Årsagen til, at nogen opgiver en uddannelse, er som regel misforståede ord. Skal man f.eks. lære at køre bil og ikke ved hvad en bremse eller en kobling er, så skal man nok blive forvirret og begynde at hade uddannelsen og droppe ud (eller endnu værre: komme ud for en bilulykke). Det er hvad der sker, når man ikke forstår nogen af de ord, der indgår i uddannelsen.

Løsningen er at tage en ordbog og opklare de ord, som man ikke forstår eller er usikker på. Så vil man være i stand til at komme igennem sin uddannelse med godt resultat.

Desværre er mange ordbøger fyldt med vanskelige ord i forklaringerne, som besværliggør opklaring af ords betydning. Det er der rådet bod på med Christian Aagaards “Din danske ordbog”. Den er letforståelig og skrevet med henblik på, at det skal være nemt at opklare ords betydning, så man forstår dem. For enhver, der studerer, vil denne ordbog være en stor hjælp til succes.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*