Mads Palsvig vil rydde op og stiller op til Folketinget

Mads Palsvig, der har stiftet partiet JFK (Jorden, Frihed, Kundskab), vil rydde op i dansk politik. Se en af hans seneste videoer her, hvor han bl.a. afslører NATOs ødelæggende bombardementer, fake news fra Danmarks Radio og forsøg på at indføre censur i Danmark.

Hjælp ham til at komme i Folketinget med en vælgererklæring.

Der er gode kræfter i gang på mange områder, som vil reformere det nuværende syge system, der er bygget på løgne og bedrag. Dette system er dømt til bryde sammen før eller siden så sikkert som jerntæppets fald i 1989. Det er noget at se frem til. Du kan gøre noget ved bl.a. at fravælge giftige vacciner, sundhedsskadelig junkfood, farlige pesticider og skadelige medikamenter. Du sparer tilmed penge, medens de skadelige industrier vil gå konkurs.

Monsanto, der producerer Roundup og genmodificerede afgrøder, blev for nyligt dømt til at betale 289 millioner Dollars i erstatning til et offer for Roundup. Og mange flere retssager er i gang mod Monsanto, hvilket kan medføre firmaets konkurs. Monsanto ejes af Bayer, der er verdens største kemi-virksomhed, som således kan blive trukket med ned.

Ja, vi er på vej mod en bedre verden.

1 Kommentar

  1. Jeg håber virkelig folk vil kigge nærmere på JFK21’s program. Der er mange fornuftige og gode forslag og de fleste vil nok være mere enige i dette program end i andre partiers programmer. Lad jer ikke skræmme væk af den meget omfattende information Mads Palsvig har lagt tilgængelig på nettet. Vi er mange der har brugt lang tid på at og der er virkelig fakta bag, uanset at det lyder helt vildt noget af det.
    Er du enig i partiets linie, så meld dig ind eller giv en vælgererklæring. Tal med din familie, venner, kolleger om det, for det er nærmest umuligt for JFK at komme i de store medier.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*