5G: Forårsager det ildebrande, neurologiske skader og andre katastrofer?

Forfatter og lektor emeritus Bo Lillesø har oplistet følgende skandaler i forbindelse med implementering af 5. generations mobilnetværk (5G). Listen blev vist i det seneste nyhedsbrev fra Biodynamisk Forbrugersammenslutning.

  1. I Schweiz har man registreret markant øgning i tilfælde af neurologiske skader og hjertetilfælde.
  2. I Stuttgart har man konstateret samme virkninger plus en markant forøgelse af elektromagnetisk overfølsomhed (EHS).
  3. I det sydlige California er konstateret endnu værre neuropsykiatriske effekter.
  4. I Coventry, England, indførte man 5G i ambulancetjenesten. De tre reddere, der betjente den første udstyrede ambulance, døde alle sammen efter 11 dage. Man har nævnt, at der var tale om selvmord for alle tre! Der er bevis for, at 5G medfører neuropsykiatriske skader, bl.a. depression. Depression kan føre til selvmord o.a. afvigende opførsel.
  5. I Nordfriesland (Holland) og Nordtyskland har man konstateret afvigende adfærd hos køer, der bl.a. er løbet ud foran tog eller er styrtet ud fra broer. Dette tilskrives 5G.
  6. I Tyskland og Frankrig har man konstateret en øgning i antallet af vanskabte børn, f.eks. med defekte lemmer, efter indførelsen af 5G. Det hedder Timothy-syndromet og medfører ikke kun vanskabte børn, men også autisme og hjertedefekter. Dette syndrom medfører ofte døden, når barnet bliver 3-7 år,årsag hjertedød. I Rotterdam konstaterede man voldsomt store mængde døde fugle, da man afprøvede 5G.
  7. I Coventry Hospital indførte man 5G i efteråret og konstaterede, at usædvanlig mange fugle faldt ned fra himlen med hjertetilfælde, døde.
  8. I Korea, som var de første til at indføre 5G (april 2019), opstod der brande i 5 byer 1½ dag efter indførelsen af 5G. Tilsvarende hændelser er konstateret i California.
  9. Vi ved, at 5G-stråling kan påvirke sædceller og og ovocytter og dermed medføre meget lav fertilitet.
  10. Alzheimers er knyttet til elektromagnetisk stråling

Referencer:

Her i Danmark er teleselskaber ved at gøre klar til 5G. 5G-frekvenserne forstyrres af faste genstande som f.eks. træer. Derfor har man fældet og beskåret træer flere steder, bl.a. i Skanderborg og i København. På Dyrehavsbakken nord for København er store træer blevet beskåret, og den gamle rutchebane er blevet plastret til med grimme antenner. Se mere om det i denne korte video.

Men det kan stoppes. Schweiz var et af de første lande i Europa til begynde installation af 5G. Her er der nu sat en stopper for 5G pga. de massive problemer med denne teknologi.

Her i Danmark er det politiske parti JFK21 imod implementering af 5G. Se JFK21s sundhedspolitik her. Støt dem gerne med en vælgererklæring.

Også Alternativet har foreslået at sætte 5G på pause. Se Alternativets forslag med referencer her. Hvis du kender politikere fra Alternativet, så bed dem gerne om at føre deres forslag ud i livet snarest muligt.

Du kan bidrage til at stoppe vanviddet i Danmark ved at støtte Landsindsamlingen mod 5G her.

Var 5G årsag til ildebrande i 5 byer i Sydkorea og andre steder?

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*