Stråling: Derfor skal 5G stoppes

I løbet af de seneste 20 år er antallet af børn, der fødes med misdannelser, steget fra 4% til hele 8%, dog med forbehold fra diagnosefejl og ændrede diagnose-metoder. Ref: Politiken

Men det er under alle omstædigheder en foruroligende stigning. I samme periode er der sket en kraftig stigning i stråling fra wifi, mobiltelefoner, sendemaster, radar på biler mm. Det er en alvorlig trussel mod vores helbred. Vi har i mange år haft teknologien til langt bedre og mere sikre løsninger. Hvorfor bliver ny og skadelig teknologi så indført? Prøver magteliten at sterilisere menneskeheden i et forsøg på at gennemføre den største reduktion af verdensbefolkningen i nyere tid?

Mikrobølgeekspert Barrie Trower beretter, at mikrobølger er blevet brugt til at gøre folk syge. Det skete bl.a. under den kolde krig. Mikrobølgestråling kan også have alvorlige konsekvenser for helbredet hos fremtidige generationer. Ref.: Barrie Trower (14 min. video på engelsk)

Fra 1995 til 2017 er dødsfald pga. ikke-alzheimer demens steget med 40% og for alzheimer med 65% ifølge Dødsårsagsregistret.

Mads Palsvig er en af de få politikere, der vil sætte en stopper for skadelig bestråling af befolkningen og indføre helbredssikre alternativer. Han har sat sig ind i, hvordan strålingen fra 5G påvirker mennesker, dyr og planter, og han har helbredssikre løsninger til erstatning for mikrobølger. Se ham forklare her: “Er 5G farligt? Er der en meget bedre løsning?” (9 min. video).

Implementering af 5. generations (5G) trådløs teknologi er på vej i Danmark. Skriv under på den internationale appel, der kræver stop for 5G her: 5gspaceappeal.org

Hvis du vil bidrage til at begrænse mikrobølgestråling, så kan du melde dig ind i EHS-foreningen. Det er en forening i vækst, og jo flere medlemmer vi bliver, jo bedre kan vi påvirke politiske beslutninger vedr. stråling.

Mobiltelefon udsender skadelig mikrobølgestrålingstråling
Begræns skadelig mikrobølgestrålingstråling

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*