Bivirkninger ved mæslinge-vaccine

Der kører skræmmekampagner i adskillige medier for at få folk til at lade sig vaccinere mod mæslinger. Mæslinger fremstilles som en alvorlig sygdom, medens bivirkningerne ved vaccinen bagateliseres.

Før vaccinen blev indført i 1987 fik 98% af alle børn i Danmark mæslinger og dermed livslang immunitet. Ca. 1 barn døde af mæslinger for hver 21.000, der fik sygdommen. Ved sund ernæring er mæslinger som regel uproblematisk.

Den danske forsker Tove Rønne lavede et studie, der viste, at kun 3,5% af de børn, der fik mæslinger, fik kræft senere i livet. Hos dem der ikke fik mæslinger var der hele 11,4%, der fik kræft senere i livet. Mæslinger beskytter således effektivt mod kræft senere i livet. Studiet blev publiceret i The Lancet 5. januar 1985.

Alligevel blev det besluttet at tilføje MFR-vaccinen til det danske vaccinationsprogram i 1987. Det var efter, at WHO besluttede at udrydde mæslinger på verdensplan.

Vaccinen virker kun i en kortere årrække, så vaccinerede børn risikerer at få mæslinger som voksne, hvilket kan være betydelig mere alvorligt, end at få mæslinger som barn. Vaccinen er ikke specielt effektiv. F.eks. viser tal fra USA, at 56% af alle tilfælde mæslinger i 1995 forekom hos vaccinerede personer. Ref.: Side 122 i “Vaccine Safety Manual” af Neil Z. Miller

Mødre, der har haft mæslinger, overfører antistof til deres børn under graviditeten, hvilket beskytter dem mod mæslinger i det kritiske første leveår. Før man begyndte at vaccinere mod mæslinger var det meget sjældent at spædbørn fik mæslinger. Men i 1992 i USA forekom hele 28% af alle mæslinge-tilfælde hos spædbørn under 1 år. Ref.: Side 124 i “Vaccine Safety Manual” af Neil Z. Miller

Vaccinen, der anvendes i dag, er den kombinerede vaccine mod mæslinger, fåresyge og røde hunde (MFR-vaccine). Denne vaccine er tilsat nervegiften mono-natrium-glutamat og kan indeholde spor af genmodificeret humant albumin (blodprotein) ifølge produktresumeet. Nogle af de bivirkninger, som vaccinen kan forårsage er:

  • 2,5 gange højere forekomst af Colitis ulcerosa (blødende tyktarmsbetændelse). Ref: Lancet 29. april 1995
  • 3 gange højere forekomst af Crohns sygdom. Ref.: Lancet 29. april 1995
  • Øget forekomst af ledegigt og adskillige andre lidelser. Ref.: National Vaccine Information Center: “Rubella Disease and Vaccine”
  • Øget forekomst af livmoderkræft. Ref.: “I tvivl om vaccination” side 17.
  • Øget forekomst af autisme. I USA var der en 5-dobling i autisme fra 1980 til 1990. Der blev MFR-vaccinen taget i brug i 1980. Ref.: Side 157 i “Vaccine Safety Manual” af Neil Z. Miller. I Danmark var der en lignende tendens efter vaccinens indførelse i 1987. 60% af stigningen blev forklaret med ændrede diagnosekriterier, men 40% af stigningen har andre årsager. Ref.: Videnskab.dk

MFR-vaccinen har således bidraget til en voldsom stigning i mange alvorlige, kroniske lidelser. Det er meget synd for dem det går ud over, og så overbelaster det vores sundhedsvæsen, så der bliver mindre tid til hver enkelt patient. Samtidig lever medicinalindustrien højt på de mange skattekroner fra dig. Heldigvis er du i din gode ret til at takke nej til vaccination.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*