Bivirkninger ved vacciner overstiger evt. gavnlige virkninger

Den kendte amerikanske læge Russell Blaylock har givet et foredrag om vaccination. Her er nogle af de væsentligste informationer fra foredraget:

MFR-vaccinen (mod mæslinger, fåresyge og røde hunde) undertrykker immumsystemet, så barnet vil få et generelt dårligt immunforsvar. Mæslinger, fåresyge og røde hunde er sædvanligvis harmløse børnesygdomme, der giver livslang immunitet. Derimod giver vaccinen i lighed med de fleste andre vacciner kun få års immunitet, hvorefter vaccination må gentages for at opretholde immuniteten.

Vacciner er ofte forurenet med skadelige stoffer, bl.a. formaldehyd (et kræftfremkaldende stof, der indgår i visse typer lim, maling og andre kemikalier).

Amning styrker barnets immunforsvar og anbefales.

Skadelige reaktioner på vaccination indtræder ikke altid lige efter vaccinationen. De kan til tider indtræde så sent som flere år efter.

Gentagne vaccinationer overaktiverer immunsystemet og fremkalder inflammation (en betændelseslignende tilstand med akut rødmen og varme). MSG (kunstig smagsforstærker), aluminium og kviksølv, der også findes i nogle vacciner, fremkalder ligeledes inflammation. Andre stoffer, der kan fremkalde inflammation, er bl.a. fluor. Har man fødevareintolerence, kan de fødevarer, som man ikke tolererer, (f.eks. gluten, mælk eller soja) også fremkalde inflammation. Endvidere kan candida-svampen give inflammation. Jo flere vaccinationer, jo større er problemet. I de seneste årtier er der kommet adskillige nye vacciner mod MFR, influenza, livmoderhalskræft mm., hvilket har medført en kraftig stigning i vaccinationsbivirkninger.

Vacciner mod hepatitis B (leverbetændelse) og stivkrampe er blandt de værste. Dr. Blaylock anser det for latterligt at vaccinere mod stivkrampe eftersom risikoen for at få stivkrampe er meget lille, hvorimod risikoen for vaccinebivirkninger er stor. Stivkrampe-vaccination tilbydes ofte på skadestuer til patienter, der har fået et snavset sår, men man har naturligvis ret til at takke nej til vaccinen. Stivkrampe undgås ved at rense såret med fortyndet brintoverilte. Stivkrampe-bakterien kan kun leve under ilt-frie forhold. Brintoverilte giver en kraftig iltning og dræber derfor denne bakterie. Stivkrampe er yderst sjælden i Danmark, og der kan gå år imellem at den forekommer.

Hjernen skades af vaccinationer, hvilket er påvist i dyreforsøg. Blandt bivirkninger ved vacciner er: Depression, gråd i dagevis (hos spædbørn), træthed, dårlig hukommelse, manglende appetit og søvnløshed. Meget alvorlige bivirkninger er bl.a. autisme, sklerose og dødsfald.

Der er påvist en kraftig stigning i tilfælde af pludselig spædbarnsdød efter vaccination mod kighoste. Vaccination mod røde hunde medfører stærkt øget risiko for ledegigt.

Vaccinationer har generelt ikke været årsag til at diverse epidemier er blevet udryddet. Det er bedre hygiejne og bedre ernæring, der har gjort en forskel.

Mange læger er klar over de alvorlige bivirkninger og vil ikke selv lade sig vaccinere. I USA nægter 70% af læger og sygeplejersker at lade sig vaccinere mod influenza.

Den gode nyhed er, at du som regel vil være bedre stillet ved at undlade vaccination, så du kan spare de udgifter og den smerte, der er forbundet med det.

Reference: Russell Blaylock, 88 minutter video-foredrag på engelsk (videoen er desværre blevet fjernet fra youtube).

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*