Covid-19 vacciner reducerer ikke forekomst af covid-19

Et studie er nu blevet lavet, der sammenligner forekomst af covid-19 med vaccinationsstatus: Increases in COVID-19 are unrelated to levels of vaccination across 68 countries and 2947 counties in the United States.

Studiet har sammenlignet 68 lande samt 2947 amerikanske amter for at undersøge, om der er sammenhæng mellem covid-19 vaccinations-procenten og forekomst af covid-19. Det konkluderes, at der ikke er sammenhæng. Det kan således ikke påvises, at covid-19 vaccinen reducerer forekomst af covid-19. F.eks. har Israel en høj vaccinedækning på 62,5%, men er topskorer i forekomst af covid-19 med hele 6224 tilfælde pr. million indbyggere i en syv-dages periode. I nabolandet Egypten er kun 3% vaccineret mod covid-19, og der er kun påvist 15 tilfælde af covid-19 pr. million indbyggere.

Der skal dog tages forbehold for forskellige teststrategier i de forskellige lande. Men heller ikke ved sammenligningen af 2947 amter indenfor USA blev der fundet nogen signifikant sammenhæng mellem vaccinationsstatus og forekomst af covid-19.

Ref.: Increases in COVID-19 are unrelated to levels of vaccination across 68 countries and 2947 counties in the United States

Hvornår beslutter sundhedsmyndighederne at trække disse vacciner tilbage, der ikke i praksis har vist sig kunne reducere forekomst af covid-19, men har forårsaget rekordmange alvorlige bivirkninger? Heldigvis er du i din gode ret til at afvise vaccination.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*