HPV-vaccinen forårsager livmoderhalskræft

I en artikel af Carsten Vagn-Hansen i helsebladet “Naturli” nr. 6, 2015 kan man læse, at der er en stor stigning i dødsfald pga. livmoderhalskræft hos kvinder under 30 år. Det er i den aldersgruppe, at de HPV-vaccinerede piger befinder sig. Kan man konkludere andet, end at HPV-vaccinen ikke forebygger livmoderhalskræft, men i stedet øger risikoen? Og hvad skal man mene om Sundhedsstyrelsen, der endnu ikke har fjernet vaccinen fra markedet, for ikke at tale om “Kræftens Bekæmpelse”, der stadig anbefaler vaccinen?

I denne tid reklamerer en del butikker med, at de støtter “Kræftens Bekæmpelse”. Man kan passende boykotte disse butikker og meddele, at man ikke vil handle der, så længe en del af pengene går til “Kræftens Bekæmpelse”.

Sundhedsstyrelsen har for nyligt meddelt, at man nu skifter HPV-vaccinen af mærket “Gardasil” ud med et andet fabrikat (“Cervarix”), fordi det er billigere. Men Cervarix har heller ikke noget godt rygte. Man har brugt den i nogle år i Japan, men der anbefaler sundhedsmyndighederne den ikke længere pga. alvorlige bivirkninger.

Jeg var for nyligt til foredrag med Dorthe Lis Lindgaard-Thomsen, der bl.a. arbejder som healer og underviser. Hun forklarede, at det er ret meningsløst at vaccinere mod virus som f.eks. HPV, fordi virus hurtigt muterer og dermed forandrer sig, så vaccinen ikke vil virke. Af samme årsag nytter det ofte heller ikke at vaccinere mod influenza. Desuden skader vacciner immunforsvaret, så man bliver mere modtagelig for infektionssygdomme.

HPV-vaccinen er nok den mest skadelige vaccine på markedet. Det skyldes måske, at den også indeholder gen-modificere ingredienser. Gen-modificerede organismer er berygtede for at danne fremmede stoffer, som vores organisme ikke er i stand til at håndtere.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*