Tegn på blodpropper i kapilærerne hos 62% af covid-19 vaccinerede

Bivirkninger fra de såkaldte messenger-RNA (m-RNA) vacciner mod covid-19 fra Moderna og Pfizer er blevet undersøgt af den canadiske læge Charles Hoffe, der observerede alvorlige vaccinebivirkninger hos hans egne patienter.

Han anvendte den såkaldte D-dimer test på vaccinerede en uge efter vaccination. Denne test kan påvise tegn på mikroskopiske blodpropper i kapilærerne (de små hårfine blodkar). Resultatet var alarmerende: 62% af de vaccinerede havde tegn på blodpropper i kapilærerne. Charles Hoffe forklarer, at disse blodpropper bl.a. kan forekomme i kapilærerne i lungerne. Derved reduceres lungernes evne til at ilte blodet, hvilket kan reducere udholdenhed og evnen til at udføre fysisk krævende arbejde. Det er en af de bivirkninger dr. Hoffe har observeret i hans egne patienter. Hvad værre er, så kan denne tilstand føre til dødelig højresidet hjertesvigt i løbet af tre år.

Også kapilærerne i hjernen kan blive ramt af blodpropper og medføre hovedpine efter vaccination.

Det må kraftigt frarådes at lade sig vaccinere med de covid-19 vacciner, der tilbydes i dag. Det er m-RNA-vacciner, der ikke er langtidstestet for bivirkninger. Hvis man allerede er vaccineret, så må det anbefales at takke nej til at blive gen-vaccineret med et tredie “booster shot”, hvis det bliver tilbudt.

Ref.: Dr. Charles Hoffe (hør ham fra 1:16 til 1:26 i videoen)

Opdatering 20. december 2021: Nogen har ment, at vaccinen forbliver ved injektionsstedet, og ikke kan bevæge sig til andre områder i kroppen og gøre skade (f.eks. forårsage blodpropper). Men et dokument fra Pfizer er kommet frem, hvoraf det fremgår, at ved rotteforsøg med deres covid-19 vaccine blev det opdaget, at vaccinen ikke forbliver ved injektionsstedet, men noget af den kommer ud i kroppen til andre organer. Ref.: SARS-CoV-2 mRNA Vaccine (BNT162, PF-07302048) 2.6.4 Summary of pharmacokinetic study (se kapitel 4 “Distribution”).

Opdatering 1. januar 2022: Der er også lavet et studie af mRNA-vaccinerede mennesker, der viste, at vaccine-antigen var at finde i blodet kort tid efter vaccination. Ref.: Circulating Severe Acute Respiratory Syndrome Coronavirus 2 (SARS-CoV-2) Vaccine Antigen Detected in the Plasma of mRNA-1273 Vaccine Recipients.

Den danske læge Kim Warming har i et interview 6. januar 2022 forklaret problemet med blodpropper fra covid-19 vacciner: fbf.dk (se video fra 1:03).

3 Kommentarer

 1. Det nytter ikke noget, at kalde produkterne “vacciner”, for det er IKKE “vacciner”. De er computer genererede gensekventerede vrøvlerier og kan og skal kun betragtes som et biovåben! Det, at falde for samme sprogbrug, som “stiknarkomanerne”, politikerne, SSI, SST og “eksperter” benytter, gør at man bevidst/ubevidst lader sig trække med ind i disse menneskers/institutioners narrativ. Ved at anklage og retsforfølge deltagerne i promoveringen af disse kliniske forsøg (clinicaltrials.gov) – USA, så er det yderst vigtigt at være præcis, så anklagerne mod disse onde kræfter ikke falder på spidsfindige teknikaliteter, såsom forkert sprogbrug og definitions-spidsfindigheder. Præcision er vigtig her! mRNA = biovåben i denne kontekst!

  Man skal forstå, at mindst to vigtige krav for at kalde produkterne vacciner IKKE er opfyldt:

  1. De giver ingen beskyttelse mod at pådrage sig smitte af noget som helst.

  2. De forhindrer ikke at sprede smitte af noget som helst.

  Ergo er Moderna, Pfizer (mRNA) IKKE vacciner i definitionsforståelsen. Begge med.tech. firmaer har selv tilkendegivet dette.

  Det er udelukkende produkter, der under “Operation Warp Speed” (https://www.gao.gov/products/gao-21-319) i forbindelse med EUA (Emergency Use Authorisation/USA) blev “godkendt” til anvendelse mod “Covid19”.

  Samtlige dyreforsøg med mRNA er endt med, at samtlige dyr døde, så den logiske rækkefølge er naturligvis, at lade alle indbyggere blive injiceret med disse mRNA produkter. Det er netop denne form for viden, der gør, at ingen af propagandisterne for disse injektioner – dvs. Randrup, Brostrøm, Faglig Direktør Tyra Grove Krause (SSI – Statens Serum Institut), SST (Sundhedsstyrelsen), Peter Qvortrup Geisling (læge-“ekspert” i DR), Kåre Mølbak andre “eksperter” osv. ikke er troværdige overhovedet. Desuden bliver indbyggerne ikke informeret om produkternes bivirkninger: inflammationer i hjerteregionen, små blodpropper i hjernen og hjertet, dødsfald osv. Disse irreversible bivirkninger af dødt væv i hjerte/hjerne genskabes aldrig igen og er derfor livslange bivirkninger. Dvs. at indbyggerne, der lader sig stikke ikke giver sit samtykke på et oplyst grundlag, og det er også ulovligt, men det er jo også hensigten: At føre folk bag lyset.

 2. Med denne viden, er det en forbrydelse mod menneskeheden, at fortsætte med at sprøjte messenger-RNA (m-RNA) vacciner fra Moderna og Pfizer. Og alle topfolk fra WHO, Moderna, Pfizer, lægemiddelstyrelserne o.s.v. burde nu være arresteret.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*