Genmodificerede organismer på vej til udfasning

Jeffrey Smith har produceret dokumetarfilmen “Genetic Roulette“, der bl.a. viser hvor skadelige genetisk modificerede fødevarer er. I filmen afsløres det, at kemifirmaet Monsanto har en målsætning om at erstatte alle naturlige fødevarer med genmodificerede alternativer, så Monsanto kan sælge den nødvendige kemi for at holde liv i disse kunstige organismer.

Genmodificerede organismer indeholder kunstige stoffer, der ikke kan anvendes af dyr og mennesker, men virker som giftstof, som må udskilles. Disse kunstige stoffer har alvorlige bivirkninger som kræft, mave-tarm-sygdomme og mentale lidelser. I de fleste lande skal genmodificerede fødevarer mærkes, men ikke i USA. Men dokumentaren giver håb om snarlig udfasning af GMOer, også i USA, pga. den stigende offentlige opmærksomhed på GMO-problematikken.

Flere og flere fødevarefirmaer kommer nu med et stigende antal fødevarer, der er certificeret GMO-fri, og der er udsigt til, at flere fødevareforretninger snart vil afholde sig fra at sælge genmodificerede fødevarer.

Se dokumentaren her.

På det seneste har Mexico forbudt dyrkning af genmodificeret majs. Kilde: Landbrugsavisen (siden er blevet fjernet).

Også professor Don Huber er med i et nyt videointerview, hvor han forklarer, hvordan GMOer skader helbredet, giver lavere udbytter og større forbrug af sprøjtegift. Den eneste “fordel” ved GMOer er profit til kemiindustrien.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*