Peter Gøtzsche: “Dødelig medicin og organiseret kriminalitet”

Professor og læge Peter Gøtzsche har for nyligt udgivet en bog med titlen “Dødelig medicin og organiseret kriminalitet”, hvor han afslører medicinalindustriens beskidte metoder til at øge forbruget af særdeles skadelig medicin, bl.a. psykofarmaka.

Der er også en ny video på YouTube, hvor Gøtzsche fortæller om dette. På videoen afslører han bl.a. en dansk psykiater, der har påstået, at nogen mennesker kan mangle antidepressiv medicin på samme måde som en diabetiker kan mangle insulin. Dette er naturligvis et falsum, der har til formål at gøre folk til “lykkepille-narkomaner” på livstid.

Den pågældende psykiater er berygtet fra Danmarks Radios dokumentar “Stød i hjernen”, hvor han påstod at elektrochok ikke giver varig skade på hukommelsen, men faktum er, at mange mennesker har fået deres hukommelse permanent ødelagt af elektrochok, så de ikke længere kan fungere normalt og klare et almindeligt arbejde. Se videoen her (54 minutter på dansk med engelsk undertekst). På trods af emnets alvor er den ret underholdende og henvender sig til almindelige mennesker. Den er let at forstå uden lægefaglig uddannelse.

"Dødelig medicin og organiseret kriminalitet" af Peter C. Gøtzsche
“Dødelig medicin og organiseret kriminalitet” af Peter C. Gøtzsche

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*