Coronavirus-epidemi: et GMO-eksperiment, der gik galt

Coronavirus type 2019-nCoV blev kunstigt frembragt vha. genmodifikation
Coronavirus type 2019-nCoV blev kunstigt frembragt vha. genmodifikation

Den 21. december 2019 blev det første tilfælde af infektion med den såkaldte coronavirus type “2019-nCoV” rapporteret i den kinesiske millionby Wuhan. Et fødevaremarked i byen blev mistænkt som kilde til den nye type coronavirus. Men det kunne ikke påvises, at smitten kom derfra.

Ifølge bl.a. Phd James Lyons-Weiler er den nye type coronavirus ikke naturligt forekommende. Den er frembragt vha. genmodificering i et laboratorie. Dette er blevet fastslået ud fra studier af gen-sekvensen i virusset.

I 2018 åbnede Kinas første maksimum-security laboratorie til forskning i høj-risiko virus, nemlig Wuhan National Biosafety Laboratory, der ligger i Wuhan, hvor katastrofen begyndte. Den nye type corona-virus kan muligvis være undsluppet derfra.

Mike Adams fra Natural News ansér det for sansynligt, at GMO-virusen var et kinesisk forsøg på at skabe et nyt biologisk våben.

Der findes mange varianter af coronavirus. De kan forårsage forkølelse og andre infektioner i luftvejene. Mundbind yder kun delvis beskyttelse, da coronavirus også kan smitte, hvis de rammer i øjets slimhinder. Inkubationstiden (tiden fra smitte til sygdomsudbrud) for coronavirus type 2019-nCoV menes at være på op til 24 dage. Ved mistanke om smitte, bør den potentielt smittede person derfor være i karantæne i 24 dage for at sikre sig, at vedkommende ikke er smittet.

Ifølge flere kilder kan de almindeligt kendte råd mod forkølelse, influenza og lignende formentlig også hjælpe mod coronavirus. Som forhandler af helseprodukter må jeg desværre ikke videregive disse råd her, men du kan finde vejledning i relevant helse-litteratur og på andre websites om helse.

Kilder:

  • PhD James Lyons-Weiler i interview med Del Bigtree 2. februar 2020
  • Dr. Mercolas nyhedsbrev 4. februar 2020
  • Mike Adams nyhedsbrev 10. februar 2020

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*