Fjern åreforkalkning med sund livsstil

Dr. Michael Klaper var blandt talerne ved den årlige “Real Truth about Health” konference i USA. I hans tale forklarede han, at junkfood fører til åreforkalking (der egentlig er fedtaflejringer i blodårerne). Det kan udvikle sig til blodpropper. Kirurger kan fjerne aflejringen, der forårsager en blodprop, men det kurerer ikke patienten, for hvis der er aflejringer et sted, så forekommer de som regel også i resten af kredsløbet, og der kan senere opstå blodpropper andre steder.

Men tilstanden kan forholdvis nemt kureres. Dr. Klaper berettede om en mand i tresserne med svær åreforkalkning, der ofte fik smerter i brystet og havde svært ved at gå. Manden gik over til at spise vegansk, og efter et halvt år kunne han gennemføre vandreture i bjergene.

Vegansk kost kan afhjælpe åreforkalkning

Så den simple afhjælpning af åreforkalkning kan være at undgå junkfood og overvejende spise vegansk.

Kilde: “The main cause of arteri clogging” foredrag af Dr. Michael Klaper

Nogen mennesker trives ikke på ren vegansk føde. Men uanset om man spiser vegansk eller ej, så er det klogt at begrænse stegt eller grillet mad. Stegning og grillning ødelægger fedtstoffer, vitaminer og andre næringsstoffer i maden. Kræftfremkaldende akrylamid kan dannes i stivelse ved den kraftige opvarming. I stedet anbefales kogning eller råkost.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*