Jordforbindelse forebygger betændelse

Jeg har tidligere skrevet om fordelene ved jordforbindelse. Dette emne har nu fået meget stor opmærksomhed i helsebranchen. Clint Ober gav for nyligt et længere interview om emnet jordforbindelse. Han er forfatter til bogen “Earthing, the Most Important Health Discovery Ever” (Jordforbindelse, den vigtigste sundhedsopdagelse nogensinde). Her er en kort opsumering af interviewet:

Det at være elektrisk forbundet med jorden forebygger mange livsstilssygdomme og betændelsestilstande som f.eks. diabetes og hjerte-kar sygdomme.

Jo højere oppe man bor i etageejendomme, des mere vigtigt er det være jordforbundet. Risikoen for slagtilfælde er 40% højere i etageejendomme sammenlignet med et-planshuse.

Rotteforsøg har vist, at rotter, der ikke var jordforbundet, blev federe og fik forhøjet blodsukker og forhøjet triglycerid (fedtstoffer i blodet) sammenlignet med rotter med jordforbindelse.

Jordforbindelse reducerer betændelse og plak på tænderne.

Jordforbindelse hjælper til at få en god nattesøvn.

Jordforbindelse har en blodfortyndende virkning. Hvis man får blodfortyndende medicin, bør man derfor få sin læge til at kontrollere om dosis skal sænkes, hvis man begynder at blive jordforbundet.

Jordforbindelse ophæver også den negative påvirkning fra de fleste elektriske apparater og ledninger i omgivelserne. Ifølge Clint Ober er de høje frekvenser fra f.eks. mobiltelefoner og mikrobølgeovne dog for hurtige til, at jordforbindelse kan ophæve deres skadelige virkninger.

Hvordan bliver man så jordforbundet i praksis? I gamle dage brugte man fodtøj med lædersåler, der var i stand til at lede elektrisk strøm i nogen grad. Nutidens syntetiske såler isolerer, så man ikke får jordforbindelse. Når vejret er til det, kan man gå barfodet udenfor, f.eks. på græsplæner eller på stranden. Man kan anskaffe sig særlige måtter, sengetøj, madrasser mm., der giver jordforbindelse vha. en ledning forbundet til jorden. Hvis man er jordforbundet om natten, når man sover, kan det gøre underværker for ens helbred. Det kan også afhjælpe træthed, og man vil få mere energi.

Barfodet pige med jordforbindelse
Man får jordforbindelse, når man er barfodet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*