Få jordforbindelse!

I sidste nyhedsbrev sluttede jeg med at skrive, at jeg var på sporet af et større gennembrud indenfor helseforskningen. Det kommer her:

Vi udsættes for stråling fra mobiltelefoner, el-ledninger, computere, TV-skærme og andet elektronisk udstyr samt fra solen. Brugen af mobiltelefoner anses af en del eksperter som særligt skadelig, men som verden er skruet sammen i dag, er det svært at undvære den praktiske mobiltelefon. Mønttelefoner er på bare et årti blevet sjældne. Elektromagnetisk stråling kan føre til forskelligt ubehag som hovedpine, koncentrationsbesvær, træthed, rygsmerter og meget andet.

Når man udsættes for stråling, oplades organismen elektrisk. Det kan man måle med et almindeligt voltmeter. Det er denne ladning, der menes at være skyld i de ubehagelige symptomer. Det er dog meget simpelt at slippe af med denne ladning. Man skal bare helt bogstaveligt have jordforbindelse (earthing). Det får man ved at gå med bare fødder f.eks. på stranden. Men det er ikke alle, der har mulighed for det til daglig. Det er også en kold fornøjelse om vinteren. Derfor vil det være praktisk at få jordforbindelse på anden vis.

Jordforbindelse neutraliserer elektromagnetisk stråling. Det kan f.eks. opnås ved at gå barfodet.
Jordforbindelse neutraliserer elektromagnetisk stråling. Det kan f.eks. opnås ved at gå barfodet.

Jeg har anskaffet et særligt armbånd til formålet og forbundet det til jorden udenfor via en ledning og en stålstav. Jeg tager så armbåndet på, når jeg arbejder ved computeren, og jeg synes, at når jeg bruger armbåndet, så holder jeg mig frisk, selv efter længere tids arbejde.

Hvis det ikke er praktisk at være jordforbundet på arbejdet, så kan man også være jordforbundet medens man sover. Der findes forskellige muligheder i form af særlige lagner, måtter mm. til at opnå jordforbindelse på forskellig vis. Føromtalte armbånd kan også bruges.

At det er gavnligt for helbredet at være jordforbundet er ikke en ny opdagelse. Dr. Vogel skrev i bogen “Den lille dokter”, at det at gå barfodet kunne kurere træthed, overanstrengelse og svag kirtelfunktion. Også Rudolf Steiner skrev om det. Dengang havde man dog ikke rigtig nogen forklaring på, hvorfor det virker.

Ifølge David Wolfe, så vil man mærke resultater bare ved at være jordforbundet i en time om dagen, men jo flere timer, man er jordforbundet, jo bedre. Naturfolk i de varmere lande, der går med bare fødder, er næsten altid jordforbundet. Hvis du døjer med hovedpine, rygsmerter, træthed mm., når du har siddet og arbejdet foran computeren i nogen tid, så prøv det! Det skulle også kunne hindre åreforkalkning og andre sygdomme, hvor mineraler på uheldig måde ophobes i kroppen (nyresten, gigt mm.)

Kilde: Len Foley og David Wolfe

Og nej, desværre sælger jeg ikke selv udstyr til at blive jordforbundet. Jeg modtager heller ikke kommission fra David Wolfe eller andre for at skrive om fordelene ved jordforbindelse. Så jeg kan frit skrive om dets gavnlige virkninger på helbredet.

(Jeg skriver til gengæld ikke så meget om de gavnlige virkninger af de kosttilskud, som jeg sælger. Det er ikke fordi, de ikke er gode og interessante. Det er simpelthen fordi, det ikke er lovligt for mig som forhandler at anprise kosttilskud. Men information om kosttilskud kan heldigvis fås fra andre kilder.)

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*