Tvekulsurt natron er effektivt mod covid-19

For nyligt fik jeg symptomer på covid-19 og var syg i nogle dage. Medens jeg var syg, tog jeg vitaminer og mineraler som anbefalet af Dr. Zelenko (ref.: Behandling af covid-19). Det hjalp og lindrede symptomerne, men det trak alligevel ud med at blive rask. Så stødte jeg på forskning, der viser, at tvekulsurt natron (natriumbicarbonat) er effektivt. Det prøvede jeg, og efter et par dage var jeg rask.

Tvekulsurt natron (natriumbicarbonat) er effektivt mod covid-19
Tvekulsurt natron (natriumbicarbonat) er effektivt mod covid-19

Tvekulsurt natron er basisk, og virus tolererer ikke et basisk miljø, hvilket forklarer hvorfor det virker.

I et forsøg indgik 55 hospitalspatienter med covid-19. De blev delt i 2 grupper, hvor den ene gruppe fik behandling med tvekulsurt natron samt standardpleje. Den anden gruppe (kontrolgruppen) fik kun standardpleje. Den behandlede gruppe havde en gennemsnitlig indlæggelsestid på 7,7 dage, medens patienterne i kontrolgruppen i gennemsnit var indlagt i 12,53 dage.

Patienterne i behandlingsgruppen fik mundskyldning 3 gange dagligt og næseskyldning 2 gange i alt med en dags mellemrum. Der blev anvendt tvekulsurt natron i 5% opløsning i vand. Mundskyldningen var i form af simpel gurgling. Næseskyldningen foregik ved at sprøjte opløsningen af tvekulsurt natron ind i det ene næsebor og ud gennem det andet. Jeg udførte dog næseskyldningen på mig selv ved simpelthen at komme opløsningen i min hule hånd og suge den op i begge næsebor samtidigt.

Ref.: Efficacy of nasal irrigation and oral rinse with sodium bicarbonate solution on virus clearance for COVID-19 patients

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*