Ny lægemiddelbog om homøopatisk medicin

Foreningen Alma har netop udgivet en ny, opdateret udgave af Lægemiddelbogen. Bogen handler primært om anvendelse af homøopatiske præparater fra Allergica og Vala Pharma. I forhold til den tidligere udgave, så er den nye udgave væsentligt udvidet til at omfatte samtlige midler i Allergicas sortiment. Der er også tilføjet afsnit med generel information om anvendelse af homøopatiske lægemidler og om menneskets 3-delte opbygning. Den gamle udgave var på 120 sider. Den nye udgave er med 333 sider næsten 3 gange så omfattende.

Citat af Rudolf Steiner fra Lægemiddelbogen: “En virkelig lægekunst kan […] kun bestå, hvis den bygger på en erkendelse af mennesket som både krop, sjæl og ånd.”

Bogen er et glimrende opslagsværk med omfattende symptomregister og behandlingsforslag. Den henvender sig til behandlere og andre med interesse i anvendelse af homøopatiske lægemidler.

Man bliver dog ikke uddannet homøopatisk behandler ved kun at læse denne bog. Det anbefales derfor stadig at søge professionel assistance for at vælge det korrekte middel i den givne situation.

Lægemiddelbogen 2019 fra Foreningen Alma

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*