Derfor er psykofarmaka en dårlig idé

Man har ikke kunnet undgå at lægge mærke til de mange afsløringer vedr. misbrug og manglende virkning af psykofarmaka, der er kommet frem i medierne i de sidste mange måneder.

På ADHD-dagen den 7. maj var der demonstration mod psykofarmaka i København. Her fortæller en pige kort og klart hvordan psykofarmaka skadede hendes liv og hvordan hun kom ud af det igen (video er ikke tilgængelig længere)

Mandag den 27. maj var der høring på Christiansborg om emnet, hvor professor Peter Gøtzsche berettede om den manglende virkning af lykkepiller, og Jette Katrine Jacobsen fortalte om hendes dårlige erfaringer med psykofarmaka til hendes søn, der heldigvis ikke får dem mere. Peter og Jette rammer hovedet på sømmet med deres indlæg, der også er ganske underholdende i betragtning af emnets alvor. Senere i høringen forklarer bl.a. ernæringsterapeut Karen Nørby om kostens betydning i forbindelse med ADHD. Du kan se høringen i Sundhedsudvalget her, hvor du også kan klikke ind på udvalgte indlæg (klik på fanebladet “Talere”), hvor jeg især kan anbefale de ovennævnte.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*