Kongehuset er involveret i psykiatri-industrien

Kongehuset har længe været involveret i medicinalindustrien. Dronning Margrethe er protektor for Kræftens Bekæmpelse, der bl.a. skubber kraftigt på, for at få kvinder til at tage imod den farlige HPV-vaccine mod livmoderhalskræft. Mere om HPV-vaccinen her.

Kræftens Bekæmpelse står også i ledtog med elektronikfirmaet Phillips, der fremstiller mammografiudstyr. Mammografi (røntgenundersøgelse af bryster for at opdage kræft) udsætter kvinder for så kraftig røntgenstråling, at det i sig giver betydelig risiko for kræft. Læs mere om mammografi her. Phillips var hovedsponsor til “Støt brysterne”-kampagnen fra Kræftens Bekæmpelse.

Kronprinsesse Mary er protektor for Hjerteforeningen. Læs om Hjerteforeningens uetiske opreklamering af kolesterolsænkende medicin her.

Jeg har hidtil undladt at kritisere kongehusets involvering, da der trods alt kan findes enkelte nyttige aktiviteter hos ovennævnte organisationer. Men bægeret flød over, da jeg blev opmærksom på, at kronprinsessen nu også er protektor for Psykiatrifonden og Landsforeningen Sind. Det er muligt, at kongehuset er under upassende indflydelse fra Erik Norman Svendsen, der sidder i Psykiatrifondens præsidium (ledelse) og samtidig er kongelig konfessionarius (sjælesørger).

Jeg kender selv til adskillige tilfælde i min omgangskreds, der har været udsat for psykiatriens ødelæggende medicin og behandlinger. Mere information om psykiatri kan du finde på mit website psychinfo.dk.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*