Køer blev skræmt og løb løbsk under test af 5G i Holland

Den 28. januar blev 5. generations mobilnetværk testet i Groningen i Holland. I den forbindelse observerede fem kvægavlere i området, at der gik panik i deres køer. De løb opskræmte omkring og løb ind i hinanden. En dyrlæge blev tilkaldt, men han kunne ikke finde nogen forklaring.

Det er første gang, man tester 5G i landområder. Hidtil er det kun blevet testet i byer. 5G anvender mikrobølgestråling med en væsentlig højere frekvens end tidligere generationer af mobilnetværk.

Ref.: Teknologiske Nyheter

Kvæg blev skræmt og løb løbsk under test af 5G i Holland
Kvæg blev skræmt og løb løbsk under test af 5G i Holland

Det er meget foruroligende, at 5G påvirker dyr på denne måde. Hvad vil der ske med helbredet hos mennesker, dyr og planter, hvis 5G implementeres? Det er ikke undersøgt. Skriv under på at 5G skal testes for virkning på helbredet inden implementering: støt borgerforslaget her.

Update 3. marts: Borgerforslaget vedr. 5G har på under 3 uger fået 7292 støtter, så det er meget realistisk at nå op på de krævede 50.000 støtter. Spred gerne budskabet til andre: Støt borgerforslaget for test af 5G.

14 Kommentarer

 1. Det undrer mig desværre ikke, at kun fordele nævnes i DK.
  Det er kendt i mobil-kredse at man ved indførsel af de første generationer GSM satte høje accept grænser for radiostrålingen for den bedste dækning. Begrænsningen er stort set kun om den levende hud bliver opvarmet mere end de par grader som den kan tåle. Jeg har ikke kunne finde undersøgelser af andre side effekter – som er uafhængige eller betalt af teleindustrien.

 2. Dks regering er et stort og farligt problem. Samtlige politikere er levebrøds politikere der kun tænker i kr og ører og på at gøre det godt for dem selv og deres kollegaer. Og de fleste har en STOR brist når det gælder intelligens..Vi har jo allerede været under bestråling(mikrobølge stråler) via haarp (geoengineering) i mindst 30 år i Dk, hvilket ses på alle de nye sygdomme og specielt parkingson demens, alzheimers mf der er steget kraftigt de sidste 20 år

 3. Hej Er der nogle der kan hjælpe med link til de hollandske nyheder, hvor dette er beskrevet. Jeg kan ikke finde det og er meget interesseret

 4. Jeg er også betænkelig ved denne heftige opgradering af 5G der jo muligt har nogle andre bi effekter.

  MEN det nytter ikke noget at udsende alle disse uprøvede videoer og artikler der ikke har noget holdbart
  videnskabligt bag sig. Det er derfor at det er super vigtigt at få undersøgt denne 5G teknologi til bunds.

 5. Kan vi få et link til nyheden i Holland, så vi kan se det ikke er fake news. PLEASE

  Det er afgørende at sikre sandhed ellers kan vi ikke bevise at det er en dum ide!

 6. Vores regering foretager dermed et overgreb mod befolkningen, dyr, naturen og miljøet.Man skulle tro. at DK er blevet til et diktatur!

 7. Skræmmende at vores politikere ikke tager tvivlen om deres eget og alle vi andres helbred og sundhed alvorligt !

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*