Mikrobølgestråling får røde blodlegemer til at klumpe sammen

Bo Semelius, professor i teoretisk fysik ved Linköbings Universitet i Sverige, har ledet et forsøg, hvor der blev taget blodprøver fra mennesker før og efter de blev udsat for stråler fra trådløst udstyr. Det viste sig, at de røde blodlegemer klumpede sig sammen efter at have været udsat for stråling i ganske kort tid.

Kilde: Mit Helbred nr. 4, 2015.

Særlig kraftig og skadelig er strålingen fra de såkaldte smartmeters, der trådløst sender information om dit elforbrug til el-selskabet. Dr. Frank H. Springop undersøgte blodet hos mennesker udsat for stråling fra smartmeters. Stråling fra smartmeters er blandt de mest skadelige indenfor trådløst udstyr. Dr. Springops undersøgelse viste, at blodceller tog skade af strålingen. En af forsøgspersonerne fik akut hovedpine, og måtte hurtigt udgå af forsøget. Blodcellerne blev dog snart normale igen, når udsættelsen for stråling ophørte. Du kan se billeder af, hvad der sker med blodcellerne 1 time og 7 minutter inde i dokumentaren “Take back your power“. I samme dokumentarfilm beretter adskillige mennesker, der fik monteret smartmeters i deres hjem, om akut hovedpine og næseblod, der forsvandt igen, når de fik fjernet deres smartmeter eller kom på afstand af det. Der er også observeret tegn på øget inflammation efter udsættelse for stråling fra smartmeters.

Dr. Dietrich Klinghardt undersøgte 10 tilfælde af autistiske børn, og opdagede, at børnenes mødre havde været udsat for høje niveaer af mikrobølgestråling, medens de sov under graviditeten.

På en skole i San Diego i Californien var der en overdødelighed af hjernekræft blandt eleverne. Denne skole havde installeret en sendemast med adskillige kraftige mikrobølgesendere.

Denne svenske forsker Olle Johansson har opdaget, at mikrobølgestråling giver fertilitetsproblemer og kan føre til sterilitet.

Kilde: Take back your power, dokumentarfilm

Asketræer har også vist sig at være følsomme for stråling, da strålingen gør dem mere modtagelige for angreb af svampesygdommen “asketørrer”. I dag er mange asketræer angrebet. En Hollandsk undersøgelse viste, at 70% af asketræerne i byområder er angrebet, medens træer på landet har det bedre.

Kilde: Mit Helbred nr. 4, 2015.

Hvor jeg bor trives de fleste  asketræer stadig, men vi har også et svagt mobilsignal her i området. Dog er nogle asketræer, der stod tæt på højspændingsmaster, gået ud.

Det må anbefales at bruge kablet netwærk i stedet for wi-fi. Hvis man har wi-fi, anbefales det at slukke for det, når det ikke er i brug. Især om natten bør det være slukket, medens man sover. Overvej at skifte det ud med kabler. Jeg har selv kablet netværk i mit hjem. Udover at man slipper for stråling, så har det også den fordel, at det er særdeles driftsikkert og stabilt.

Du bør ikke tillade, at dit el-selskab installerer et smartmeter med trådløs transmission i dit hjem, da disse kan være langt mere skadelige end mobiltelefoner og wi-fi. Læs mere på stopsmartmeter.dk

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*