Politikere mod 5G

Som det fremgik af 5G-konferencen på Christiansborg den 4. maj, så kan 5G være særdeles skadeligt og få alvorlige konsekvenser for vores helbred. Etablering af 5G er også i strid med vores menneskerettigheder.

Den 5. juni er der folketingsvalg, hvor vi får mulighed for at stemme 5G-kritiske politikere ind, der kan sætte en stopper for 5G.

Foreløbig har følgende politikere udtrykt sig kritisk mod 5G:

  • Julius Grantzau, Alternativet
  • Jan Erik Messmann, Dansk Folkeparti
  • Gert Lassen, JFK21
  • Mads Palsvig, JFK21
  • Anne-Lise Wagner, Kristendemokraterne

JFK21 er det eneste parti, der vil stoppe 5G. For de andre partiers vedkommende, er det kun ovennævnte kandidater, der som individer har indset at 5G er problematisk. JFK21 har desværre ikke nok vælgererklæringer til at stille op som parti endnu, men Gert Lassen stiller op som løsgænger i Nordsjællands storkreds, og Mads Palsvig stiller op i Københavns storkreds.

Til EU-valget den 26. maj er disse kandidater foreløbig mine bedste bud:

  • Pernille Grumme fra Folkebevægelsen mod EU: Det er meget få politikere, der som hende afslører fake news-mediernes usandheder og modsætter sig de meningsløse krigshandlinger, som NATO har deltaget i.
  • Rigge Nørmark fra Liberal Alliance: Hun er imod 5G og vil arbejde for at reducere mikrobølgestråling i børneinstitutioner. I modsætning til partifællen Laura Lindahl, så er hun også imod vaccinetvang.

Ved valg af kandidat er det også væsentligt, at vedkommende ikke er frimurer eller involveret i andre hemmelige magtelite-selskaber som Bilderberg og Trilateral. I frimurer-loger lover man troskab og støtte til andre loge-medlemmer, således at højtstående loge-medlemmers interesser kan blokere for de korrekte politiske beslutninger, der er bedst for folket som helhed.

Mere om hvad frimurere har stået bag i tidens løb kan du se i Jüri Linas dokumentar “In the Shadow of Hermes“. Her fremgår det, at Vladimir Lenin og Karl Marx var frimurere. Lenin fik støtte fra store banker, bl.a. Rockefellers bank i USA, og fra den tyske stat til at vende tilbage til Rusland og starte revolutionen. Da Lenin havde overtaget magten, stod han bag masseudryddelse af millioner af russere. Bl.a. blev bønderne myrdet, så fødevareproduktionen brød sammen og mange flere sultede ihjel. Med støtte fra amerikanske banker, blev slave-fabrikker etableret i Sovjetunionen.

Før Lenin blev hele 40% af verdens korn produceret i Rusland. Det var et rigt og velfungerende land, der blev ødelagt af Lenin. Se Jüri Linas rystende dokumentar her (uegnet for mindre børn).

De undertrykkende personligheder udgør heldigvis kun en lille procentdel af befolkningen. Oplysning om deres skadelige aktiviteter vil sætte dem udenfor indflydelse i et demokratisk samfund.

Hvis du kender flere gode politikere, der vil stoppe 5G og anden undertrykkelse af befolkningen, så skriv det gerne i kommentarfeltet herunder, så vi kan få nogle flere kandidater at vælge i mellem.

3 Kommentarer

  1. I dag er det blevet offentliggjort, at Michael Thomsen stiller op som løsgænger i Sønderjylland med partiet JFK21s mærkesager, herunder stop for 5G.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*