Ved Statens Institut for Strålebeskyttelse noget om farer ved elektromagnetisk stråling?

Henrik Eiriksson fra Rådet for Helbredssikker Telekommunikation ringede til Statens Institut for Strålebeskyttelse og opdagede den pinlige sandhed: Instituttet har åbenbart ingen eksperter eller forskere, der ved noget om, hvordan elektromagnetisk stråling påvirker helbredet. Hør samtalen her (5 minutter).

I medens udbygges det trådløse netværk, og 5G (5. generations) netværk er på vej trods alvorlige helbredsproblemer. Henrik Eiriksson holdt et foredrag tidligere på måneden om emnet. Her forklarer han, at 5G anvender retningsbestemte stråler, der rettes mod hver enkelt mobiltelefon i stedet for at sende bredt som de nuværende netværk. Det betyder, at man kan blive udsat for 1000 gange kraftigere stråling fra 5G i forhold til 4G, hvis man anvender en 5G-telefon, eller hvis man tilfældigvis kommer til at stå i vejen for strålingen mellem en sendemast og en telefon.

Mikrobølgestråling er også skyld i, at mange insekter er ved at uddø. Strålingen skader insekternes reproduktionsevne. Insekter er nødvendige for bestøvning af mange planter, bl.a. frugttræer, for at de kan give frugt og sætte frø. Mange fugle, padder og andre dyr lever af insekter. Det er derfor et problem for disse dyrs overlevelse, at bestanden af insekter er gået stærkt tilbage i de senere år.

Det anbeles at boykotte 5G og i det hele taget kun bruge mobiltelefoni i nødsituationer. Tablets og mobiltelefoner kan med en adapter tilsluttes kablet netværk og indstilles til ikke at udsende stråling. Ellers er kablede computere og fastnettelefoner at foretrække. Jo mindre hver enkelt borger bruger trådløs dataoverførsel, jo mindre stråling udsættes miljøet for, så på den måde kan du gøre noget. Se foredraget med Henrik Eiriksson her (27 minutter).

Se også læge Charlotte Bechs video “Mobilstråler skader børn” (5 min). Hun henviser bl.a. til forskning, der viser, at hvis gravide kvinder bruger mobiltelefon, så får børnene 54% øget risiko for at få adfærdsproblemer som indlæringsvanskeligheder, ADHD mm.

Borgerforslaget vedr. undersøgelse af helbredseffekter ved 5G har nu fået over 10.000 støtter. Hvis du ikke allerede har støttet forslaget, så støt med din underskrift her. Spred gerne budskabet og bed dem du kender om at støtte.

Mobilmast
Stråling fra mobiltelefoner og sendemaster forøger risikoen for nogle kræfttyper og reducerer reproduktionsevnen hos mennesker, dyr og især insekter.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*