Wifi med stærkt reduceret stråling

En almindelig wifi-router udsender konstant skadelig mikrobølgestråling uanset om der er brug for datatransmission eller ej. Det er ikke særlig miljøvenligt.

Det er selvfølgelig bedst at undgå wifi pga. den skadelige mikrobølgestråling og i stedet bruge kablet netværk. Men hvis du af en eller anden grund ikke kan undvære wifi, så er der nu en kompromisløsning på markedet: JRS Eco wifi routeren. Denne wifi-router sender kun, når der er brug for det. Så snart du slukker din computer eller sætter mobilen i flytilstand, så afbryder JRS Eco routeren signalet, og den tænder først for signalet igen, når der er brug for det. Det sker helt automatisk. Du kan også justere sendestyrken på JRS Eco routeren til dit behov. Hvis du kun skal bruge wifi i et par lokaler tæt på routeren, så er der ingen grund til, at den sender så kraftigt, at hele nabolaget kan modtage signalet.

Nogle internetudbydere som f.eks. Fibia installerer en internetboks med indbygget wifi, der kører konstant. Men man kan heldigvis bede dem om at slukke for wifi i boksen, så kun det kablede netværk er aktivt. Så kan du i stedet tilslutte JRS Eco routeren til internetboksen og få wifi med stærkt reduceret stråling. JRS Eco kan også levere ny firmware til enkelte andre wifi routere, så de bliver omprogrammeret til at køre som en JRS Eco router. Så måske kan du nøjes med at købe ny firmware til din nuværende router i stedet for at købe en ny router. Læs mere om JRS Eco på deres website her.

Helsemagasinet og undertegnede har ingen økonomiske interesser i JRS Eco og modtager ingen betaling for dette indlæg.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*