Aluminium forbundet med autisme

Et nyt studie udført af bl.a. professor Christopher Exley, der er ekspert i aluminium, har vist en klar sammenhæng mellem autisme og aluminium i hjernen. Studiet fandt usædvanligt høje niveauer af aluminium i hjerneceller hos personer med autisme.

Aluminium findes i flere børnevacciner, bl.a. DTP (mod difteri, stivkrampe og kighoste) og HPV mod livmoderhalskræft. Den nye “Gardasil 9” HPV-vaccine indeholder dobbelt så meget aluminium som den gamle “Gardasil”. Desuden er aluminiumet i den nye Gardasil 9 i nanostørrelse, så det formodentlig lettere trænger ind i cellerne. Man kan derfor frygte, at Gardasil 9, der kom på markedet for nyligt, vil give endnu flere tilfælde af alvorlige bivirkninger.

Ref: Aluminium in brain tissue in autism

Vacciner, der ikke er forgiftet med alumium, indeholder ofte andre skadelige ingredienser. F.eks. indeholder MFR-vaccinen (mod mæslinger, fåresyge og røde hunde) nervegiften mono-sodium-glutamate, der er bedre kendt som kunstig smagsforstærker i junkfood.

Lægemidler skal normalt testes for effektivitet og sikkerhed vha. placebo-kontrollerede forsøg, før de kan godkendes. Sådan er det ikke med vacciner. De godkendes uden placebo-kontrollerede forsøg.
Uvildig forskning har vist, at DTP-vaccinen giver 5 gange større børnedødelighed sammelignet med ingen vaccination.

Ref: The Introduction of Diphtheria-Tetanus-Pertussis and Oral Polio Vaccine Among Young Infants in an Urban African Community

Et amerikansk studie har vist 4,7 gange højere forekomst af autisme, hyperaktivitet og indlæringsvanskeligheder hos vaccinerede børn sammenlignet med ikke-vaccinerede. Samme studie viste 26 gange højere forekomst af høfeber hos vaccinerede sammenlignet med ikke-vaccinerede.

Ref: Vaccination and Health Outcomes

Vaccination er et frivilligt tilbud i Danmark, og ingen må påtvinges vaccination. Vaccinationstvang er en overtrædelse af artikel 3 i EUs charter om grundlæggende rettigheder.

Ref: http://www.europarl.europa.eu/charter/pdf/text_da.pdf

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*