Alvorlige bivirkninger fra coronovirus-vaccine

Bill Gates har investeret store summer i vaccine-industrien til udvikling af vacciner mod coronavirus. For nyligt er en vaccine fra medicinalfirmaet Moderna i Massachusetts blevet testet på mennesker. Alle forsøgspersoner oplevede bivirkninger, heraf 80% alvorlige. Blandt bivirkningerne var alvorlige kulderystelser og feber. Kilde: CBS (2 min. klip fra interview med Bill Gates). Hvorvidt vaccinen har nogen virkning mod coronavirus melder historien ikke noget om.

Den 6. august skrev Natural News, at den administrerende direktør samt chief medical officer i Moderna havde solgt en stor del af deres aktier i Moderna. De forventer nok ikke, at deres coronavirus-vaccine bliver nogen succes.

Bill and Melinda Gates stiftelsen har stået bag financieringen af adskillige vaccineforsøg og vaccinationsprogrammer med katastrofale resultater, f.eks.:

  • 7 piger døde af HPV-vaccine i et forsøg i Indien. Der blev afsløret mangelfuld rapportering af bivirkninger fra forsøget.
  • Børn fik alvorlige bivirkninger og endte med at blive lammet af en meningitis-vaccine.
  • Over 490.000 indere blev lammet af polio-vaccine. 80% af alle tilfælde af polio-lammelse er forårsaget af polio-vaccine.

Men der er penge i vacciner så længe man kan få folk til at tage dem. Bill Gates har således fordoblet hans formue fra 2010 til 2020, bl.a. fra investeringer i vaccineindustrien. Hans formue er nu på over 105 milliarder dollars.

Kilde: Bill Gates’ Plan to Vaccinate the World (28 min. video).

Jeg har endnu til gode at se overbevisende forsøg, der viser, at en vaccine er effektiv og har flere fordele end ulemper, og jeg har efterhånden studeret en del vaccineforskning gennem årene. Du er heldigvis i din gode ret til at fravælge vaccination.

Læs også: Bill Gates’ skandaløse vaccineforsøg

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*