Bill Gates´ skandaløse vaccineforsøg

Robert F. Kennedy Jr. udgav den 9. april 2020 artiklen “Gates’ Globalist Vaccine Agenda: A Win-Win for Pharma and Mandatory Vaccination“.

Af artiklen fremgår det, at Bill Gates har financieret vaccine-forsøg med alvorlige konsekvenser:

  • Fra 2000 til 2017 blev der lavet forsøg på små børn med polio-vaccine i Indien. Børnene fik op til svimlende 50 doser polio-vaccine før 5-års-alderen. Resultat: 490.000 børn blev lammet af polio-virus fra vaccinen. I 2017 satte de indiske myndigheder en stopper for disse forsøg, og siden er antallet af polio-tilfælde faldet drastisk. I 2017 indrømmede WHO, at 70% af alle polio-tilfælde i verden er forårsaget af poliovirus fra vacciner.
  • I 2002 blev afrikanske børn i lande syd for Sahara vaccineret mod meningitis. Hele 10% af dem blev lammet.
  • I 2009 financierede Bill Gates forsøg med HPV-vaccine til 23.000 piger i Indien. Af dem fik 1.200 (5,2%) alvorlige bivirkninger som autoimmune sygdomme og fertilitets-problemer.
  • I 2010 financierede Bill Gates forsøg med malaria-vaccine til 5949 afrikanske børn. Af dem fik hele 1048 alvorlige bivirkninger som lammelser, anfald og feberkramper. 151 af børnene døde.
  • I 2014 blev WHO (som Bill and Melinda Gates Foundation er en af de største bidragsydere til) anklaget for at anvende en vaccine til kvinder, der hindrede graviditet. Det skete under påskud af, at det var en stivkrampe-vaccine. Laboratorieundersøgelser viste, at stivkrampe-vaccinen var tilsat en ingrediens, der forhindrede graviditet, og WHO måtte indrømme, at de havde fået denne vaccine udviklet.

Bill Gates er meget optaget af at reducere verdensbefolkningen og 4:30 minutter inde i denne tale nævner han vacciner som et af midlerne til reduktion af verdensbefolkningen.

Ref: Robert F. Kennedy Jr.

Vil du have tillid til en ny vaccine mod corona-virus, som Bill Gates er med til at financiere?

Vi har tidligere set, hvordan sundhedsmyndigheder anbefaler en ny vaccine og efterfølgende nægter at erkende alvorlige bivirkninger, men bare fortsætter med at opreklamere en skadelig vaccine, der skulle have været taget af markedet. HPV-vaccinen er et godt eksempel på dette.

Ref.: Dokumentarfilmen “De vaccinerede piger”

1 Trackback / Pingback

  1. Alvorlige bivirkninger fra coronovirus-vaccine | Helsemagasinet

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*