Alvorlige mangler ved forsøg med Pfizers covid-19 vaccine

I september 2020 blev der lavet forsøg med covid-19 vaccinen fra Pfizer. Bl.a. forskningsorganisationen Ventavia Research Group udførte forsøg med vaccinen for Pfizer. Forskeren Brook Jackson var ansat hos Ventavia på det tidspunkt og fandt alvorlige fejl og mangler ved forsøgene. Hun rapporterede dette til USAs Food and Drug Administration (FDA) og blev efterfølgende afskediget fra Ventavia.

Blandt de rapporterede fejl og mangler var:

  • Forsøgsdeltagere blev placeret i en korridor efter vaccination, og blev ikke overvåget af lægefagligt personale.
  • Mangelfuld opfølgning på patienter, der oplevede bivirkninger.
  • Protokol-afvigelser blev ikke rapporteret.
  • Vacciner blev ikke opbevaret ved korrekt temperatur.
  • Fejlmærkede laboratorie-prøver.
  • Der blev slået ned på Ventavia-ansatte for at rapportere disse typer af problemer.

Forsøgene med vaccinen skulle være dobbelt-blindene placebo-kontrollerede forsøg. Men udskrifter med oplysninger om hvilke forsøgsdeltagere, der fik vaccinen og hvilke, der fik placebo var tilgængelige for personale, der skulle have været blindet.

Der blev udført forsøg med Pfizer/BioNTech-vaccinen på 153 lokationer. FDA inspicerede kun 9 af disse lokationer. På trods af Brook Jacksons rapport til FDA blev ingen af Ventavias forsøgsfaciliteter inspiceret af FDA.

Ventavia havde i adskillige tilfælde ikke nok ansatte til at tage prøver af forsøgsdeltagere, der havde symptomer på covid-19. I en redegørelse fra FDA udgivet i august 2021 kunne man læse, at der ikke blev taget prøver fra 477 forsøgsdeltagere, der var mistænkt for at have fået covid-19. Man kunne derfor ikke afgøre om de havde fået covid-19 på trods af vaccination, og resultatet af forsøgene må derfor betragtes som fejlbehæftet.

Kilde: British Medical Journal 2. november 2021

På grund af ovenstående alvorlige fejl og mangler har 16 svenske læger og forskere nu krævet et stop for vaccination mod covid-19 i Sverige. I løbet af de 10 måneder covid-19 vaccinen har været anvendt i Sverige er der blevet indrapporteret 83.744 bivirkninger fra vaccinen. Det er 10 gange så mange indberetninger som de årlige indberetninger for alle de andre ca. 25.000 lægemidler på markedet i Sverige tilsammen.

Kilde: Fria Tider 7. november 2021

Opdatering 10. januar 2022: Brook Jackson er blevet interviewet af The Last American Vagabond og har givet flere detaljer om alvorlige mangler og forfalskede data ved Pfizers vaccineforsøg. Grundlaget for at tillade, at denne vaccine anvendes, er væk. Se interviewet her.

1 Kommentar

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*