Barberblade i nanostørrelse fundet i covid-19 vaccine

Dr. Andreas Noack var en af verdens førende specialister i kulstof. Han fandt evidens for, at covid-19 vaccinen “Comirnaty” fra Pfizer-BioNTech indeholder mikroskopiske plader bestående af en kulstofforbindelse (grafenhydroxid) i nanostørrelse, der ikke er biologisk nedbrydeligt. Disse plader har en tykkelse på kun et atom. Dermed er de ekstremt skarpe og skærer som barberblade. Hvis de kommer ind i blodårerne, kan de lave ridser i dem og i værste fald forårsage dødsfald.

Dr. Noack offentliggjorde hans opdagelse i en video den 23. november 2021. 4 dage senere meddelte hans kæreste, at han var blevet myrdet.

Hvis Dr. Noack har ret, så forklarer det, hvorfor så mange, bl.a. sportsfolk, dør af vaccinen. Risikoen er størst ved hurtigt blodomløb, hvor disse plader bevæger sig hurtigt i blodstrømmen og dermed kan gøre større skade. Det sker f.eks. ved udøvelse fysisk krævende sport.

Ref.: Video med Dr. Noack (18. min.)

Dr. Noacks advarsel er baseret på en undersøgelse af indholdet i Comirnaty-vaccinen udført af den spanske professor Pablo Campra.

Ifølge WHOs database over indberetninger af bivirkninger ved medicin, så er der nu indberettet 13655 dødsfald fra covid-19 vacciner. Man skal dog kun forvente, at en lille procentdel af bivirkningerne indberettes, så der er formentlig mange gange flere dødsfald forårsaget af covid-19 vacciner.

Ref.: VigiAccess.org (Søg på en covid-19 vaccine, f.eks. “Comirnaty” (den fra Pfizer-BioNTech) og klik på “General disorders and administration site conditions”. Så kommer antallet af dødsfald “Death” frem.)

2 Kommentarer

  1. Der må være noget om snakken, når både sydafrikanske, israelske, spanske og tyske forskere hævder dette. Dr. Andreas Noack fra Tyskland, der sidste år blev arresteret mens han filmede live, er jo desværre lige afgået ved døden, formentlig myrdet, fordi han afslørede indholdet af grafenhydroxid i vaccinerne.

    Siden hvornår er det blevet legalt at iværksætte forbrydelser mod menneskeheden? Hvad blev der af Grundloven, Nürnberg-konventionen, Europarådets resolution nr. 2361 fra i år, UNESCO’s og FN’s resolutioner, osv….?

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*