Bill Gates anklaget for mord i Indien efter covid-19 vaccine-dødsfald

Bill Gates, der er stor-investor i vaccineindustrien, er blevet anklaget for mord af Indiens High Court (høje ret). Adar Poonawalla, der er topchef for Serum Institute of India (SII) er ligeledes anklaget for mord. Denne virksomhed producerer bl.a. Astra Zenecas covid-19 vaccine “Covishield”. Serum Institute of India hævdes at være verdens største vaccineproducent. Desuden er flere personer fra den indiske regering anklaget for mord.

Anklagen kommer som følge af en 23-årig mands død, der skyldtes bivirkninger fra Covishield.

En indisk regeringskommité (Adverse Event Following Immunisation Commitee), der overvåger bivirkninger fra vacciner, har for nyligt indrømmet, at den 33-årige læge Dr. Snehal Lunawat døde som følge af Covishield.

En vaccine-sammenslutning havde hævdet, at vaccinen var fuldstændig sikker, men denne påstand er nu erklæret falsk. At opnå samtykke fra patienter til at lade sig vaccinere som følge af falske påstande er kriminelt i Indien.

Det er ikke første gang, at Bill Gates er involveret i vaccineskandaler i Indien. I 2018 blev han anklaget for mord på 8 børn under et uautoriseret forsøg med HPV-vaccinen. En af de største skandaler var Bill Gates polio-vaccinationsprogram i Indien, der ødelagde livet for 450.000 børn, fordi de fik lammelser som følge af vaccinen.

Bill Gates ventes at få dødsstraf, hvis retssagen bliver gennemført. Det er dog tvivlsomt, om det bliver muligt at få ham udleveret til retsforfølgelse i Indien.

Ref.: Health Impact News 26. november 2021

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*