Coronavirus: Skandalen afsløres

Den nye dokumentar “Plandemi 2” viser hvordan coronavirus-skandalen kunne blive den mest indbringende forretning for medicinalindustrien nogensinde. Men med de mange afsløringer i de seneste måneder er der voksende skepsis og modstand mod vaccination og andre medicinske tiltag, hvilket kan forpurre medicinalindustriens planer.

Centers for Disease Control and Prevention (CDC), der er en del af den amerikanske sundhedsstyrelse, har patenter på coronavirus og udstyr til detektion af denne virus. De første patenter blev givet tilbage i 1999. Det er ulovligt at patentere naturligt forekommende virus, ligesom man ikke kan patentere noget andet, der allerede er opfundet af andre eller naturligt forekommende. Det er også ulovligt at udvikle nye virus, der potentielt kan anvendes som biologisk våben. Det vil sige, at CDC har begået en forbrydelse ved enten at patentere noget allerede eksisterende, eller ved at patentere noget, der er forbudt at udvikle. CDC havde anmodet om, at det skulle hemmeligholdes, at de havde patenter på denne type virus, men det er ikke længere nogen hemmelighed.

I 2013 fremsatte National Institute of Health (forskningsenhed i den amerikanske sundhedsstyrelse) et ønske om at suspendere forskning i udvikling af nye typer coronavirus, da de var bekymrede for konsekvenserne ved et udslip af skadelige virus. Det førte til, at den amerikanske regering betalte 3,7 millioner dollars til et laboratorie i Wuhan, Kina, for at videreføre forskningen der.

Som bekendt slap virusen ud, og WHO erklærede verdensomspændende pandemi. WHO er hovedsageligt finansieret af medicinalindustrien og andre private donorer. Største donor er Bill and Melinda Gates Foundation. WHO ledes af generalsekretær Tedros Adhanom Ghebreyesus fra Etiopien. Han er tidligere højtstående medlem af terrororganisationen Tigray Peoples Liberation Front, der begik forbrydelser mod menneskeheden i form af bombninger, kidnapninger, tortur og drab. WHO satser på udvikling af vacciner mod coronavirus, og medicinalindustriens investorer kan tjene uhørte summer på en sådan vaccine.

Bill and Melinda Gates Foundation tjener styrtende på vacciner. Bl.a. investerede de 10 milliarder dollars i vaccineindustrien, og i løbet af 10 år indbragte denne investering 200 milliarder dollars. Flere Gates-støttede vaccinationsprogrammer har gjort stor skade på ofrene for deres vacciner. Bl.a. støttede de et polio-vaccinationsprogram i Indien, der i perioden 2000 – 2017 førte til, at et estimeret antal på 490.000 børn fik polio af denne skadelige vaccine. Vaccinen gjorde således det stik modsatte af, hvad den var opreklameret til gøre. Læs også Bill Gates´skandaløse vaccineforsøg.

En af de første vacciner mod Corona-virus blev udviklet af medicinalfirmaet Moderna i USA. I forsøg med denne vaccine fik alle deltagere bivirkninger, heraf 80% alvorlige.

Reference: Plandemi 2 (75 minutter video med danske undertekster)

De mange vaccinebivirkninger og manglende nyttevirkning har ført til stadig stigende modstand mod vaccination. Mere end en trediedel af USAs befolkning vil ikke tage imod en ny coronavirus-vaccine. Også den danske professor og vaccineforsker Christine Stabell Benn udtalte fornyligt i Danmarks Radio, at hun ikke selv vil have en vaccine mod coronavirus på nuværende tidspunkt. Ref.: Deadline 27-08-2020.

Christine Stabell Benn medvirkede også i forskning i DTP-vaccinen mod difteri, stivkrampe og kighoste. Denne forskning viste, at børnedødeligheden var mindst 5 gange højere hos børn, der modtog denne vaccine sammenlignet med ikke-vaccinerede. Ref: The Introduction of Diphtheria-Tetanus-Pertussis and Oral Polio Vaccine Among Young Infants in an Urban African Community: A Natural Experiment

Farligheden af den laboratorie-udviklede coronavirus, der havde fragmenter fra HIV-virus, forventes at være aftagende. Den franske professor og nobelprisvinder Luc Montagnier har udtalt:
”Det manipulerede element i virus vil elimineres, efterhånden som virus spredes, idet naturen ikke respekterer et kunstigt element i molekylerne.  Selv uden intervention fra vores side, vil virus gå tilbage til den oprindelige form.” Ref: Gunver Juul

Del gerne denne artikel, så vi kan forebygge, at nogen går i fælden og lader sig vaccinere med en potentielt farlig vaccine mod en virus, der er ved at miste sin evne til gøre skade. Tilmed kan enorme summer spares på indkøb af vacciner og behandling af vaccinebivirkninger.

1 Trackback / Pingback

  1. Bill & Melinda Gates Foundation har doneret til statslige institutioner | Helsemagasinet

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*