Derfor virker mange vacciner ikke

Dr. Lucija Tomljenovic m.fl. har gennem forskning fundet, at mange vacciner ikke er effektive og har alvorlige bivirkninger. Det skyldes bl.a. tilsatte hjælpestoffer som aluminium, der har til formål at forstærke immunsystemets reaktion på vaccinen, så der dannes flere antistoffer. Disse hjælpestoffer (såkaldte adjuvanser) kan overstimulere immunsystemet og medføre autoimmune sygdomme, hvor kroppens immunsystem angriber kroppen i stedet for at beskytte den. Folk bliver stadig syge af de sygdomme, som de vaccineres imod, da vaccinerne ikke virker efter hensigten, og i mange tilfælde er det de vaccinerede, der bliver syge, medens de ikke-vaccinerede går fri, eller kun får sygdommen i mild grad.

Mangelfuld sikkerhedstest af vacciner

Når vacciners sikkerhed testes, tager man som regel to hold forsøgspersoner og giver det ene hold vaccinen og det andet hold et præparat, der ikke skulle have nogen virkning. Men som “virkningsløst” præparat anvendes ofte en aluminiumholdig injektion, således at begge hold får de skadelige tilsætningsstoffer i vaccinen, men kun det ene hold får aktivstoffet. Begge hold i forsøget vil derfor sandsynligvis få lignende bivirkninger, og vaccineproducenten kan hævde, at vaccinen ikke skadelig, eftersom vaccinen ikke gav anledning til flere bivirkninger end det “virkningsløse” præparat.

HPV-vaccine anbefales ikke længere i Japan

HPV-vaccinen mod livmoderhalskræft har forårsaget så mange alvorlige bivirkninger, at den ikke længere anbefales af sundhedsmyndighederne i Japan. Dr. Tomljenovics forskning har været medvirkende til de japanske sundhedsmyndigheders fravalg af HPV-vaccinen. Denne vaccine har et højt indhold af aluminium.

Alvorlige bivirkninger fra aluminium

Aluminium er et af de mest anvendte hjælpestoffer i vacciner. Aluminium er en nervegift, der menes at være en væsentlig årsag til den kraftige stigning i autisme, som er sket i takt med, at børn gives flere og flere vaccinationer. Der er også fundet en sammenhæng mellem aluminium og alzheimer. Aluminium forårsager celleskade og mangel på energi. Aluminium hæmmer 200 biologiske processer i organismen. Det overtager pladsen fra calcium og magnesium i enzymer, så disse ikke kan fungere korrekt. Aluminium trænger også ind i koglekirtlen og skader dens funktion. Koglekirtlen har bl.a. har til opgave at producere hormonet melatonin, der er vigtigt for en god nattesøvn.

Optagelse af aluminium

Ved injektion af aluminium, som det sker ved vaccination, optages det 100% i organismen. Hvis man derimod får det gennem føden, er det normalt kun 0,2 – 1,5%, der optages. Injektion af skadelige stoffer bør derfor undgås. Der er en lignende problematik med kviksølv, som tilsættes i influenza-vaccinen.

Referencer:

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*