Flere retssager finder PCR-test ugyldig

Der har været ført retssager ved domstole i Portugal, Østrig og Tyskland vedr. gyldigheden af PCR-testen, der hævdes at kunne påvise om en person er smittet med corona-virus. Alle tre domstole har fundet, at PCR-testen er uegnet til formålet, og at testen er blevet anvendt på en måde, der giver op til 97 – 99% falske positive.

Den tyske advokat Reiner Fuellmich er ved at forberede et større retsopgør sammen med andre advokater for at stoppe den meningsløse testning, nedlukning og restriktioner, der er baseret på denne fejlagtige test. I et interview fra 19. april sagde Fuellmich, at retssagen nu er meget tæt på at blive en realitet.

Denne retssag er meget vigtig. Reiner Fuellmich er sikker på, at de vinder sagen. Dermed vil grundlaget for restriktioner og nedlukning være væk. Ligeledes vil grundlaget for nødgodkendelse af corona-vacciner være væk. For at teste om disse vacciner virkede blev PCR-testen anvendt. Testens følsomhed kan justeres, således at vaccineproducenterne får deres vaccineforsøg til at komme ud til fordel for vaccinen, selvom vaccinen måske ikke virker.

Se interviewet med Reiner Fuellmich her. Mayday-info.dk har oversat interviewet til dansk. Du kan læse den danske oversættelse her.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*