Hemmeligholdte informationer om HPV-vaccinen

Lars Jørgensen, der er læge og forsker, har lavet en omfattende Ph.d. afhandling om HPV-vaccinen. Han forsvarede denne afhandling i sidste måned. En journalist fra bladet “Naturli” var med og hørte fremlæggelsen. Det kom bl.a. frem at:

  • I 99% af de placebo-kontrollerede forsøg med vaccinen blev der anvendt aluminiumholdig væske eller en anden aluminiumholdig vaccine som placebo. Det må betragtes som svindel.
  • Data blev tilbageholdt. F.eks. kunne Lars Jørgensen kun få adgang til 4000 sider ud af 7000 sider fra et studie om HPV-vaccinen.
  • Kun halvdelen af studierne havde tilgængelige resultater, og en trediedel af studierne af HPV-vaccinen blev aldrig udgivet i tidsskrifter. Hvad prøver de at skjule?
  • Der var mangelfuld rapportering af bivirkninger. 72% af alvorlige bivirkninger fra vaccinen blev ikke korrekt rapporteret. Bl.a. blev komplekst smertesyndrom og dysfuntion i nervesystemet i flere tilfælde ikke rapporteret eller anerkendt som bivirkninger.
  • Halvdelen af deltagerne i HPV-vaccineforsøg blev screenet for bl.a. aluminium-allergi inden forsøgsstart således, at dem, der ikke tålte aluminium, på forhånd kunne udelukkes fra forsøget.
  • Meget få data om den nu anvendte Gardasil 9 vaccine blev stillet til rådighed. Dog viste et forsøg, der sammenlignede Gardasil 9 med en tidligere anvendt HPV-vaccine, at Gardasil 9 giver flere bivirkninger.

Ref: Naturli, 20. marts 2019

Hele Lars Jørgensens 637 sider lange Ph.d. afhandling kan læses her. På side 7 er der et kort resumé på dansk.

Nogle medier hævder, at HPV-vaccinen beskytter mod livmoderhalskræft. Dette er ikke dokumenteret. Tværtimod har flere studier vist øget forekomst af livmoderhalskræft hos vaccinerede årgange. Læs mere om det i artiklen “Flere tilfælde af livmoderhalskræft efter HPV-vaccine.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*