MFR-vaccine kan forårsage autisme

Den britiske læge Andrew Wakefield påviste i 1998 at MFR-vaccinen mod mæslinger, fåresyge og røde hunde giver risiko for autisme og andre sygdomme. Medicinalindustrien forsøgte at miskreditere ham, men den stærkt stigende forekomst af autisme i bl.a. USA, hvor denne og mange andre vacciner gives som standard, taler sit tydelige sprog.

Giftige metaller som aluminium og/eller kviksølv tilsættes i mange vacciner. GMO-teknologi anvendes også til en del vacciner i dag, så man får vacciner med skadelige GMO-komponenter, der ikke tidligere har eksisteret, og som organismen derfor ikke er parat til at håndtere.

Jeg har nu set Andrew Wakefields film “Vaxxed”, der dokumenterer den uhyggelige stigning i autisme som følge af MFR-vaccinen, og hvordan vaccine-industrien har forsøgt at dække over denne skandale.

Det nytter at informere om den slags. Efter afsløringerne om bivirkninger ved HPV-vaccinen er tilslutningen nu faldet til 43%. Dvs. at flertallet fravælger vaccinen. Det har nu vist sig, at de vaccinerede piger har 40% større risiko for at få livmoderhalskræft fra en høj-risiko HPV-stamme sammenlignet med de ikke-vaccinerede. Dette viser, at HPV-vaccinen i lighed med andre vacciner svækker immunforsvaret, så man er dårligere beskyttet mod andre virus end lige netop de stammer, som dækkes af vaccinen.

Kilde: Mit Helbred nr. 5, 2016.

Fra personlig erfaring ved jeg, at influenza-vaccinen svækkede mit immunforsvar, fordi jeg fik årlige influenzaer efter vaccinen, som jeg fik for over 25 år siden. Så jeg skal ikke have flere vaccinationer. De skadelige tilsætningsstoffer og GMO-bestanddele udgør for stor en risiko, og det er tvivlsomt om vacciner er effektive.

Andrew Wakefields dokumentar kan ses på Youtube.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*