Naturlig immunitet mod covid-19 er stadig intakt efter 20 måneder

Hvis man er blevet smittet med covid-19, er det politisk besluttet, at man er immun i 5 måneder. Et coronapas udløber 5 måneder efter påvist infektion med covid-19. Men dette er uvidenskabeligt. Da det kun er 2 år siden covid-19 blev spredt ud over det meste af verden, ved vi endnu ikke hvor længe den naturlige immunitet holder.

Et nyt studie publiceret i JAMA (Journal of American Medical Association) har vist, at uvaccinerede personer, der blev testet positiv for covid-19 for 20 måneder siden, stadig havde antistoffer mod covid-19.

Ref.: Prevalence and Durability of SARS-CoV-2 Antibodies Among Unvaccinated US Adults by History of COVID-19 (JAMA 3. februar 2022)

Det må derfor være rimeligt, at ikke-vaccinerede, der på et tidspunkt har fået påvist covid-19, stadig bliver regnet for at være immune, også selvom det er hele 20 måneder siden.

Advokat E. A. Sørensen kræver i en skrivelse til Epidemiudvalget, at Sundhedsstyrelsens direktør Søren Brostrøm går af, fordi han har fremsat urigtige påstande om kort varighed af naturlig immunitet, og fordi han har hævdet at covid-19 vaccinerne gjorde mere nytte end skade. Begge påstande er i modstrid med, hvad forskningen har vist. Studier fra adskillige lande har vist, at der er væsentlig større dødelighed blandt vaccinerede i forhold til ikke-vaccinerede, og at vaccinerede har væsentlig større risiko for at blive smittet med omicron i forhold til ikke-vaccinerede. Det er således påvist, at covid-19 vaccinerne svækker immunforsvaret, så man lettere bliver smittet. Se advokatens skrivelse til Epidemiudvalget her.

Som advokaten også nævner i skrivelsen, så er der påvist lavere niveau af det såkaldte N-antistof hos personer, der bliver inficeret efter 2 covid-19 vacciner. N-antistof er en del af kroppens forsvar mod cancer. Det er derfor muligt, at Covid-19 vacciner øger risikoen for at få cancer. Ref.:

Et andet problem med covid-19 vacciner af mRNA-typen er, at de kan ændre DNA i dine celler. Det har forskning på det svenske universitetet i Lund påvist. Hvilke konsekvenser det kan have for helbredet vides endnu ikke. Ref.: Intracellular Reverse Transcription of Pfizer BioNTech COVID-19 mRNA Vaccine BNT162b2 In Vitro in Human Liver Cell Line

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*