Nye beviser taler mod vaccination

Vaccinationer opreklameres som værende beskyttende mod diverse sygdomme, men de alvorlige bivirkninger tales der ikke så meget om. I Dr. Mercolas nyhedsbrev af 4. november 2011 gives nogle tal, der taler for sig selv:

Sygdom Forekomst hos
vaccinerede børn
Forekomst hos
u-vaccinerede børn
Allergier40%Under 10%
Astma6%2,5%
Høfeber10,7% af tyske børn2,5%
Neurodermatitis13% af tyske børn7%
ADHD (hyperaktivitet)8% af tyske børn1 – 2%
Mellemørebetændelse11% af tyske børnUnder 0,5%
Bihulebetændelse32% af tyske børnUnder 1%
Autisme1%0,05%

Autisme er mangedoblet, efter at antallet af børnevaccinationer er kraftigt forøget. Vaccination med Gardasil mod livmoderhalskræft har taget livet af adskillige unge piger, og mange flere har fået alvorlige bivirkninger. Virkningen af influenza-vaccination har undertegnede følt på min egen krop. Jeg fik en influenza-vaccination for over 20 år siden. Dengang vidste jeg ikke bedre og blev tilbudt den gratis. Før den vaccination vidste jeg ikke engang, hvordan det var at have influenza, for det kunne jeg ikke mindes at have haft før i mit liv. Men efter denne ene vaccination blev det en årligt tilbagevendende begivenhed, og det er det stadigvæk. Sidst jeg havde influenza var endda midt om sommeren her i 2011.

Det er normalt ikke noget problem at nægte at blive vaccineret her i Danmark. Mange læger har stor forståelse for en sådan beslutning. I nogle stater i USA forholder det sig anderledes. Der er forældre blevet slæbt i retten for at nægte at lade deres børn vaccinere. Og nogen kalder USA for et frit land???

Nogle vacciner (især influenza-vacciner) indeholder kviksølv, og andre indeholder aluminium. Disse metaller er særdeles skadelige (selv i uhyre små mængder), når de sprøjtes direkte ind i kroppen, og metallerne kan forblive i kroppen i mange, mange år.

For at “bevise” vacciners ufarlighed, har medicinal-firmaer lavet forsøg med placebo-vacciner (virkningsløse snydevacciner), der sammenlignes med de rigtige vacciner. I nogle af disse forsøg har placebo-vaccinerne indeholdt kviksølv eller aluminium, men ikke selve aktivstoffet. Det vil sige, at de virkningsløse snydevacciner kan have været lige så giftige, som den ægte vare, og så har man kunnet hævde, at vaccinerne ikke giver flere bivirkninger end den ligeledes giftige placebo.

Hermed skal ikke være sagt at ingen vaccination nogensinde bør foretages. Hvorvidt enkelte vaccinationer i særlige tilfæde kan være relevante skal jeg ikke gøre mig klog på. Men kviksølv, aluminium og andre giftstoffer i vacciner er helt klart problematisk.

Referencer:

  • The Greater Good (Rystende dokumentarfilm om vaccinationsskadede børn)
  • Vaccine Injury Info (siden er fjernet)

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*