Boykot 4. generations mobilnetværk

Undertegnede var til foredrag med Morten Julius Bøgh i sidste uge. Det handlede bl.a. om stråling fra mobiltelefoner. I dag kan anvendes anden- og tredie-generations teknologi (2G og 3G). 2G benytter et frekvensområde, der er mindre skadeligt end 3G. Nogen husker sikkert den hollandske undersøgelse fra år tilbage, der viste, at 3G kunne forvolde sundhedsmæssige problemer i langt større grad end 2G. Man er nu godt i gang med at gøre klar til fjerde-generations-teknologi (4G) her i landet, der ifølge Morten Julius Bøgh er endnu mere skadelig end 3G. Så i stedet for at opgradere til 4G, vil det være bedre at nedgradere til 2G. Hvis man har svært ved at finde en ny 2G-telefon, så kan man stadig finde dem på brugt-markedet.

Morten Julius Bøgh har selv boet på Frederiksberg, og var så negativt påvirket af strålingen fra mobilsendere i området, at han flyttede til Vestjylland. Han fortalte også, at harmløs mobilteknologi findes, så hvorfor sælger myndighederne licens til lige netop de skadelige mikrobølge-frekvenser, når der findes uskadelige alternativer?

Morten Julius Bøgh langede hårdt ud efter Kræftens Bekæmpelse (som han også kalder Kræftens Bevarelse). Deres “forskning” (sponsoreret af bl.a. teleindustrien) frikender mobiltelefoni som årsag til kræft i hjernen samtidig med, at de skriver, at der kan være en lille risiko for nogen, og så kommer den ældgamle og forslidte kliché, at “mere forskning (penge) er nødvendig.” Du kan selv se deres selvmodsigende udtalelser om emnet på cancer.dk [side fjernet af cancer.dk].

Kræftens Bekæmpelse fik 538 millioner kroner ind alene i år 2010 og anvendte 49% af beløbet til det, de kalder forskning, ifølge deres egne tal. Kræftens Bekæmpelse anbefaler også mammografi-screening, selvom strålingen fra en sådan screening er meget kraftig og i sig selv kræftfremkaldende. Det forholder sig sådan, at Kræftens Bekæmpelse får støtte fra Phillips, der producerer udstyr til mammografi-screening (Phillips lægger ikke skjul på, at de støtter Kræftens Bekæmpelse, men reklamerer ligefrem med det).

Næste gang du møder en indsamler fra Kræftens Bekæmpelse, så kan du måske forsøge at omvende vedkommende.

Morten Julius Bøgh har en stor samling af videoer og anden viden om sundhedsrelaterede emner på bevolution.dk (websitet er ikke længere aktivt). Se også “9 myter om mobilstråler” med Carsten Vagn Hansen.

Morten Julius Bøgh udstråler en bemærkelsesværdig energi og vitalitet, så det kan anbefales at tage til foredrag med ham, hvis du får mulighed for det. Han har præsteret et enormt informationsarbejde (bl.a. lavet 900 videoer) trods meget begrænsede midler. Hvor får han al energien fra? Kan det have noget at gøre med, at han ikke ejer en mobiltelefon?

Morten Julius Bøgh mener også, at der snart kommer et vendepunkt, så det forfald, som vi har set i de sidste mange år, vil vende sig til det bedre.

Det er faktisk muligt at forbedre tilstande. F.eks. er kviksølv til tandfyldninger næsten udfaset. Det tog tid at få det udfaset, men ud kom det, og det samme kan ske med fluor, vacciner, mikrobølgestråling osv. Hvis du som forbruger ikke vil have det og protesterer imod det, så bidrager du til at få det ud. F.eks. hvis det ikke var fordi du som forbruger nægtede at spise gen-modificerede afgrøder, så var de nok blevet udbredt i Danmark. Som forbruger har du mere magt, end du måske umiddelbart forestiller dig. Husk at vi forbrugere bestemmer hvad vi vil have, og hvad vi ikke vil have.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*