Opfinder af mRNA-vaccine advarer om alvorlige bivirkninger

Dr. Robert Malone var manden, der opfandt messenger-RNA teknologien, der anvendes i covid-19 vacciner. Han var for nyligt i et længere interview med Grant Cardone (https://grantcardonetv.com/drrobertmalone/). Her fremlagde dr. Malone den nyeste viden om disse vacciner og deres mulige bivirkninger. Her er nogle af de væsentligste informationer fra interviewet:

  • Covid-19 vaccinen medfører flere dødsfald sammenlignet med at undlade vaccination.
  • Medikamentet Ivermectine er effektivt mod covid-19. Det er tilmed billigt og er blevet anvendt med succes i Indien. Medikamentet Hydroxychloroquine er også effektivt.
  • Vitamin D og zink har effekt mod covid-19. Årsagen til, at der er flere virusinfektioner om vinteren end om sommeren, skyldes bl.a. at folk generelt har mindre D-vitamin i kroppen om vinteren. D-vitamin dannes i huden vha. sollys, som man får mest af om sommeren.
  • Hvis man har haft covid-19, er man bedre beskyttet mod at få covid-19 igen, end den beskyttelse, som vaccinen kan give. Immuniteten holder også mange gange længere efter naturlig infektion end efter vaccination.
  • Vaccinen kan forårsage inflammation forskellige steder i kroppen. Inflammation i hjertemuskulaturen som følge af covid-19 vaccine forekommer hos 1 ud af 1000 vaccinerede og kan have alvorlige følger.
  • En del kvinder får uregelmæssig menstruation efter covid-19 vaccination.
  • Covid-19 sygdommen er forårsaget af SARS-CoV-2 virus. Undersøgelser af denne virus viser, at den højst sandsynligt er kunstigt fremstillet i et laboratorie. Sporene peger på Wuhan Institute of Virology i Kina.

Hør hele interviewet med Robert Malone her (1 time og 40 minutter på engelsk).

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*