Stor forskel på vaccine-bivirkninger fra batch til batch

Den amerikanske database til indrapportering af vaccinebivirkninger VAERS (Vaccine Adverse Events Reporting System) har modtaget meget store forskelle i antal indberettede bivirkninger fra batch til batch for covid-19 vaccinerne fra Pfizer-BioNTech og Moderna. VAERS har den fordel frem for visse andre databaser over medicin-bivirkninger, at man kan få oplysninger for hvert enkelt batch af en given vaccine.

For de fleste batches er der få indberettede bivirkninger, men for nogle batches er der indberettet flere tusinde gange så mange bivirkninger, som det er tilfældet for de batches med få bivirkninger. Der er observeret en systematik i dette, der kunne tyde på, at nogle batches med vilje er formuleret på en anden måde end standardbatches.

Ref.: Systematiske forskelle i antal bivirkninger mellem Covid-19 vaccinebatches på op til 5021 gange, Folkets Medie 18. december 2021

Dette er endnu en grund til at sige nej til disse vacciner. Man kan måske checke om det batch, man bliver tilbudt, er et problem-batch, men der bliver hele tiden fremstillet nye batches, som der måske endnu ikke er indløbet indberetninger for, så man kan ikke vide sig sikker. Desuden har vaccinerne meget ringe virkning overfor den nye Omikron-variant, der nu er ved at blive den dominerende. Denne variant er ret harmløs, hvilket gør vaccination irrelevant.

1 Kommentar

  1. Forklar venligst, hvordan “varianterne Delta, Omikron) osv. kan detekteres via et misbrug af PCR med 38 logaritmiske cyklusser(i Danmark ifølge SSI), da man ikke har isoleret og bevist eksistensen af “Covid19”, tak.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*