WHO mister tilslutning

WHO (Verdenssundhedsorganisationen under FN) fungerer i praksis som markedsføringsorgan for medicinalindustrien, især vaccineindustrien. De største bidrag til WHO kommer ikke længere fra medlemslandene, men fra medicinalindustrien og deres tilknyttede investorer. Den største bidragsyder er nu Bill and Melinda Gates Foundation, der har investeret massivt i vaccineindustrien og tjent mere på disse investeringer end Bill Gates tjente på Microsoft.

Under corona-krisen har WHO ikke anerkendt, at visse typer medicin og naturmidler kan afhjælpe infektion med corona-virus, selvom der er gode erfaringer med dette. I stedet har WHO satset på udvikling af en vaccine, selvom det aldrig er lykkedes at udvikle effektive vacciner mod denne type virus.

Nu har flere af FNs medlemslande fået nok og trukket sig ud af WHO. Tidligere på måneden sagde Madagascar fra, og landets president Andry Rajoelina opfordrede alle afrikanske lande til at melde sig ud af WHO. Kilde: Celesylvupdates

Den 29. maj kom så nyheden om, at USA nu også melder sig ud af WHO. Kilde: DR

Det er godt nyt, at WHO nu mister financiel støtte, som de hidtil misbrugt til bl.a. at implementere skadelige vaccinationsprogrammer. F.eks. blev det påvist for en del år siden, at DTP vaccinen mod difteri, stivkrampe og kighoste øger børnedødeligheden med 5 gange i sammenligning med ikke-vaccinerede børn. Ref: The Introduction of Diphtheria-Tetanus-Pertussis and Oral Polio Vaccine Among Young Infants in an Urban African Community: A Natural Experiment

Alligevel har WHO bare kørt videre med deres vaccinationsprogrammer og anbefaler stadig DTP-vaccinen. Og vaccineindustrien har tjent store penge på deres dødelige vacciner. Mon ikke dette vanvid snart får en ende?

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*