Italiensk forskning: Alvorlige problemer med børnevaccine

I det italienske børnevaccinationsprogram anvendes Priorix Tetra vaccinen mod mæslinger, fåresyge, røde hunde og skoldkopper. Organisationen Corvelva, der er søsterorganisation til danske VaccinationsForum, besluttede sig for få lavet en uvildig analyse af denne vaccine.

Prøver af vaccinen blev sendt til et akkrediteret laboratorie og analyseret. Resultaterne var alarmerende. I nogle af prøverne var der mangelfuldt indhold af de sygdomsfremkaldende organismer (såkaldte antigener), der skal fremkalde immunrespons. Hvad værre var, så blev der fundet høje mængder af DNA fra humane fosterceller. Humane fosterceller, der tages fra aborterede fostre, anvendes til dyrkning af antigener. Koncentrationen af humant DNA var op til 300 gange højere, end hvad EMA (det europæiske lægemiddelagentur) anser for sikkert. Dette vidner om mangelfuld produktionskontrol.

Problemet med humant DNA i vacciner er, at det kan påføre vaccinemodtagerne autoimmune sygdomme, DNA-skader og cancer.

MFR-vaccinen mod mæslinger, fåresyge og røde hunde, der anvendes i Danmark, er produceret med samme cellekulterer og efter samme produktionsmetode som Priorix Tetra.

Kilder:

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*