Positive synergier ved optimal sammensætning af fødevarer

Jeg er i gang med at læse Brian Clements fremragende bog “Hippocrates LifeForce, superior health and longevity”. I afsnittet om optimal kombinering af fødevarer kan man læse, at ved at kombinere appelsiner, æbler, vindruer og blåbær opnår man en antioxidant-virkning, der langt overgår virkningen af de enkelte frugter hver for sig. Disse 4 frugter kan derfor med fordel kombineres i f.eks. en frugtsalat.

Omvendt kan uhensigtsmæssig sammensætning af fødevarer i samme måltid give til tider alvorlige fordøjelsesproblemer. Vil du vide mere om fordelagtig fødevare-kombinering, så læs “Food Combining Chart”, i den af Brian Clement godkendte version.

Food Combining Chart
Food Combining Chart

Interesserede kan købe “Hippocrates LifeForce, superior health and longevity”  fra udenlandske netbutikker.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*