Positive synergier ved optimal sammensætning af fødevarer

Jeg er i gang med at læse Brian Clements fremragende bog “Hippocrates LifeForce, superior health and longevity”. I afsnittet om optimal kombinering af fødevarer kan man læse, at ved at kombinere appelsiner, æbler, vindruer og blåbær opnår man en antioxidant-virkning, der langt overgår virkningen af de enkelte frugter hver for sig. Disse 4 frugter kan derfor med fordel kombineres i f.eks. en frugtsalat.

Omvendt kan uhensigtsmæssig sammensætning af fødevarer i samme måltid give til tider alvorlige fordøjelsesproblemer. Vil du vide mere om fordelagtig fødevare-kombinering, så læs “Food Combining Chart“, i den af Brian Clement godkendte version, som vi har på lager.

Food Combining Chart kommer med dansk ordliste, når du bestiller det fra Helseudsalg.dk
Food Combining Chart kommer med dansk ordliste, når du bestiller det fra Helseudsalg.dk

Interesserede kan købe “Hippocrates LifeForce, superior health and longevity”  fra udenlandske netbutikker.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*