Flere gode egenskaber ved tvekulsurt natron

Vi har i tidligere nyhedsbreve været inde på gode egenskaber ved tvekulsurt natron (natriumbicarbonat) som hjælp til bekæmpelse af visse former for kræft. Mere om det her. Men tvekulsurt natron er godt til meget andet:

Som hjælp mod forkølelse og influenza:

Første dag: Tag ½ tsk. tvekulsurt natron i et glas vand 6 gange om dagen med 2 timers mellemrum

Anden dag: Tag ½ tsk. tvekulsurt natron i et glas vand 4 gange om dagen med 2 timers mellemrum

Tredie dag: Tag ½ tsk. tvekulsurt natron i et glas vand 2 gange om dagen (morgen og aften)

Følgende dage: Tag ½ tsk. tvekulsurt natron i et glas vand hver morgen indtil du er symptomfri.

OBS: Tvekulsurt natron bør ikke tages i forbindelse med et måltid, da det neutraliserer mavesyren og derfor giver fordøjelsesproblemer.

Som deodorant:

En anelse tvekulsurt natron i vand giver en god deodorant, der virker hele dagen. Man kan også bruge det til at fjerne svedlugt fra sko ved at drysse det i skoene og lade det ligge i dem natten over. (Brug ikke aluminiumsholdige deodoranter, da disse blokerer for kroppens mulighed for at komme af med affaldsstoffer gennem sveden.

Mod solskoldning:

Opløs tvekulsurt natron i vand og dyp et rent klæde i vandet. Læg klædet på det forbrændte område. Man kan også komme ca. 1 dl. tvekulsurt natron i et badekar med lunkent vand, bade i vandet og derpå lade luften tørre kroppen. (Alternativt kan man gnide det forbrændte område med et saftigt flækket aloe vera blad eller friske agurkeskiver).

Som rengøringsmiddel:

Tvekulsurt natron kan anvendes til rengøring af metal- og porcelænsoverflader (f.eks. termokander, køkkenvask, fliser og badeværelsesinventar), og det ridser ikke.

Kilde: Dr. Mercolas nyhedsbrev af 15. december 2009

Tvekulsurt natron fås hos materialister, og det er tilmed meget billigt. Anvend kun den rene vare. Visse typer er tilsat aluminiumsforbindelser og bør ikke anvendes.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*