Spændende foredrag med Carsten Vagn-Hansen

Jeg var for nylig til foredrag med Carsten Vagn-Hansen, hvor der var masser af nyttig information at hente. Det handlede overvejende om kræft. Du får lige nogle interessante data fra foredraget her (det i parantes er mine egne tilføjelser):

  • Før opfindelsen af hvidt sukker, margarine og cigaretter var kræft en meget sjælden sygdom. Rygning, dårlig kost og spisevaner er hovedårsagerne til kræft. Arvelige faktorer spiller kun en mindre rolle.
  • Mammografi øger risikoen for at få kræft. Det skyldes især den skadelige røntgenstråling, men også sammentrykningen af brysterne under bestrålingen. (Ifølge Dr. Samuel Epstein, så svarer strålingen fra 10 års regelmæssig mammografi til at have opholdt sig mindre end 2 km fra en eksploderende atombombe af Hiroshima-typen. (Dr. Mercola kalder mammografi for en dødsfælde i hans nyhedsbrev 02-09-10. Hvor meget kunne ventelisterne til hospitalerne mon reduceres, hvis ikke der blev anvendt enorme resourcer på noget så sundhedsskadeligt som mammografi?)
  • Det sker hyppigt, at små kræftknuder dannes i brysterne, men som regel bekæmper kroppens immunforsvar disse knuder, så de forsvinder igen.
  • Mælk i den form man køber i butikkerne, får kræft til at sprede sig. Mælk kan dog være sundt såfremt den er uhomogeniseret, upasteuriseret og økologisk. Den slags mælk kan man kun få direkte fra landmanden, da al mælk i butikkerne er pasteuriseret. (Arla har nu søgt om tilladelse til at producere ost af upasteuriseret mælk, så måske kan vi en dag købe sundere ost fremstillet af upasteuriseret mælk.)
  • Tandkødsbetændelse skader ikke kun tænderne. Fra det betændte sted føres skadelige bakterier med blodet rundt i kroppen og kan give betændelse andre steder. (Mere om hvad du kan gøre for din tandsundhed finder du her).
  • Megen samtale i mobiltelefon øger risikoen for kræft med 240% i den side af hjernen, hvor man holder telefonen. Børn er særligt udsatte og bør ikke tale i mobiltelefon. Børn får indlæringsvanskeligheder i en periode på 2 timer efter at have talt i mobiltelefon. Brug af SMS eller forlænger (headset) er mere sikkert, fordi man så får mobiltelefonen på afstand fra hovedet.
  • Kræft trives i et surt miljø. For at modvirke for megen syre i kroppen anbefales 1 tsk. natriumbicarbonat eller kaliumbikarbonat 1 – 2 gange dagligt. Det bør ikke tages sammen med et måltid, da det så vil neutralisere mavesyren og forstyrre fordøjelsen.
  • Undgå at ødelægge fødevarer ved overdreven kogning. Begræns indtagelse af brød. Stegning fører til dannelse af sundhedsskadelige stoffer pga. den høje temperatur og bør derfor begrænses.

Carsten Vagn-Hansen sagde også, at han aldrig ville modtage kemo-terapi, hvis han fik kræft, da mange dør af kemoterapien. Han nævnte konklusionen fra et review vedr. kemoterapi fra 350 behandlingscentre i 1990: “- var der intet videnskabeligt bevis i nogen eksisterende undersøgelse, som viste at kemoterapi på nogen mærkbar måde kan forlænge livet hos patienter, der lider af de mest almindelige former for kræft i organerne”. Reference: Biomedicine and Pharmacotherapy 1992; 46: 439 – 452.

Han havde desuden et tankevækkende citat fra Professor og kræftforsker Dr. Hardin Jones fra UCLA, Berkely and Davis: ”Det er meget sandsynligt, at hvis vi ser på forventet levetid, så er chancerne for at overleve ikke bedre med behandling end uden, og der er den mulighed, at behandlingen giver kræftpatienten en kortere levetid. Patienterne er lige så godt eller bedre tjent med ikke at blive behandlet.”

Carsten Vagn-Hansen kom også ind på, hvordan medicinalindustrien anvender statistisk manipulation for at overbevise folk om, at kemoterapi alligevel kan nytte.

På det mentale plan er der hjælp at hente. Carsten berettede, at bare ved at fortælle folk, at de har dræberceller, der kan dræbe kræftcellerne, så har man kunnet måle en fordobling i antallet af dræberceller på bare 2 – 3 timer. Man kan altså gøre utroligt meget for sit helbred bare ved at vide, at ens egen krop kan bekæmpe sygdom.

Han anbefalede den nye bog af Andreas Moritz med den lidt provokerende titel: “Kræft er ikke nogen sygdom! Det er en overlevelsesmekanisme.” Det er en særdeles interessant bog med uddybende forklaringer på ovenstående og meget, meget mere om hvad du kan gøre for at forebygge kræft og tage kontrol over dit helbred.

Hvis du en dag får mulighed for komme til foredrag med Carsten Vagn-Hansen, så kan det klart anbefales. Han har masser af nyttig viden om forebyggelse af kræft og anden sygdom. Med hans viden bliver du i høj grad i stand til at være forårsagende mht. dit helbred. Det er også bemærkelsesværdigt at se en person i hans alder være så kvik og i så god form.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*