Nyt parti har gennemskuet medicinalindustrien. Vil du bakke dem op?

Mads Palsvig har stiftet partiet “Jorden Frihed Kundskab” (jfk21.dk). Han har tidligere arbejdet i finans-verdenen. Han har gennemskuet, at nationalbanker og pengeskabelse kontrolleres af private aktører fra magteliten. Nationalbanker kontrolleres kun sjældent af de nationer, de befinder sig i. Nationalbanker arbejder i høj grad for magtelitens særinteresser.

Palsvig har også gennemskuet kemi- og medicinalindustrien. Han vil sætte disse industrier uden for indflydelse i politiske beslutninger. Landbruget skal omlægges til økologi, og naturmedicin skal sidestilles med syntetisk medicin. Medicinalindustrien skal kunne stilles til ansvar for bivirkninger ved skadelige medikamenter. Som det er i dag, er medicinalindustrien fritaget for ansvar ved f.eks. vaccine-bivirkninger.

Når man læser partiprogrammet, så fremgår det tydeligt, at Mads Palsvig har sat sig grundigt ind i tingenes rette sammenhæng og udviklet politiske tiltag, der er til gavn for flertallet. Det er i modsætning til det nuværende system, hvor det på mange områder er en lille magtelite, der udnytter den brede befolkning til skade for folkesundhed, miljø og økonomi.

Læs partiprogrammet her: https://jfk21.dk/index.html

I helse-sammenhæng er bl.a. følgende punkter interessante:

Du kan bidrage til at få JFK opstillet ved næste valg ved at indsende en vælgererklæring. Læs hvordan du gør her: https://www.jfk21.dk/vaelgererklaering/

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*